fbpx

Sezonul promoțiilor în plina desfașurare: Papucei vine cu reduceri de peste 70

Cumpărătorii Papucei vor putea alege dintre zecile de produse incluse în promoție. Reducerile se vor aplica atât la pantofi, ghete, cizme, botine, cât și la poșete și genți. Modelele incluse în campania de soldare fac parte din colecția de toamnă-iarnă 2014/2015, “Shoes for every mood”, ce cuprinde temele ”Volcano”, “Winter Jellyfish” și “Back to the 60`s”.

Toate articolele Papucei sunt realizate manual în atelierul din Iași și se remarcă prin detaliile inedite și neconvenționale precum inserțiile din lână sau metal, zimții aplicați manual sau cusăturile decorative. Mai mult, brandul Papucei are un succes constant atât pe piața din România, dar și în întreaga lume: Germania, Olanda, Anglia, Franța, Italia, Austria, Polonia, Suedia, Estonia, Spania, Belgia, SUA, Portugalia, China, Elveția, Croația, Irlanda, Rusia, Noua Zeelandă, Luxemburg, Israel, Japonia.

Reducerile sunt valabile in magazinul online Papucei, în outletul din Iași, dar și în cele peste 300 de magazine din străinatate în care brandul Papucei este prezent.

—————————————————————————————————————————————–
Papucei este marcă înregistrată aparținând firmei furnizoare Angela International. Papucei este unul dintre primele magazine online de încălțăminte și genți din România. Brandul a fost lansat în toamna anului 2006 și este condus de către creatoarea și inginerul de fabrică Angela Vasiliu, care are o experiență de 20 de ani în acest domeniu. Principiile pe care se bazează Papucei sunt rafinamentul finisajelor, confortul, modele îndrăznețe, materiale inovatoare. Papucei este prezent în peste 300 de magazine din întreaga lume: Germania, Olanda, Anglia, Franța, Italia, Austria, Polonia, Suedia, Estonia, Spania, Belgia, SUA, Portugalia, China, Elveția, Croația, Irlanda, Rusia, Noua Zeelandă, Luxemburg, Israel, Japonia.