fbpx

Seturile de lenjerii de pat Pucioasa se afla in trend anul acesta

lenjerii de pat pucioasa

Descopera universul seturilor de lenjerii de pat Pucioasa

Seturile de lenjerii de pat Pucioasa se afla in topul preferintelor clientilor odata cu cresterea volumului de productie. Acestea sunt confectionate in cadrul fabricii de textile de la Pucioasa, una dintre cele mai cunoscute si apreciate fabrici de textile din tara. Acestea sunt confectionate din diferite materiale, fiecare avand propria textura aparte.
lenjerii de pat pucioasa
Vei remarca inca de la primul contact avut cu pielea faptul ca acestea lenjerii sunt deosebite, datorita calitatii superioare pe care o au si a preturilor avantajoase de care te vei bucura. Ce este si mai placut este faptul ca la Patone vei gasi o multitudine de produse la oferta de care vei putea sa te bucuri cu toata familia. In plus, luna martie iti aduce un voucher cadou si transport gratuit la toate comenzile. Nu uita! Mai ai timp pana la sfarsitul lunii sa te bucuri de aceste promotii.

Descopera intreaga gama de asternuturi de la Patone

Printre cele mai populare asternuturi din aceasta categorie se afla si cunoscutele seturi de lenjerii de pat bumbac satinat pucioasa, lenjerii de pat 3d si multe altele. Fiecare categorie este confectionata dintr-un anume material, astfel ca acestea se potrivesc in sezoane diferite.

De exemplu, lenjeriile confectionate din bumbac natural sau bumbac satinat au in compozitie bumbacul care este o fibra naturala, deci acestea pot fi folosite in orice anotimp, in special in anotimpul calduros. Acestea sunt permisive si prietenoase cu pielea, deci vei avea parte de confort sporit pe tot parcursul noptii. Se recomanda folosirea acestor lenjerii de pat Pucioasa in special de catre persoanele cu pielea sensibila.

Daca esti in cautarea unor lenjerii de pat pufoase si calduroase, atunci seturile cocolino sunt potrivite pentru tine datorita materialului calduros din compozitie. Spre deosebire de lenjeriile din bumbac, acestea se folosesc cu precadere in anotimpurile racoroase, deaorece mentin temperatura constanta corpului pe tot parcursul noptilor geroase. Intra si tu pe www.patone.ro si alege-ti modelele preferate din cele peste 20 de categorii disponibile!