fbpx

Sesiunile altfel de destresare – specialitatea salonului Artemis

Pentru bucuresteni si nu numai Artemis este deja un nume bine cunoscut. Vorbim de un salon erotic a carui servicii se ridica la gradul de arta. Aici au loc adevaratele sedinte de masaj erotic, intocmai cum fiecare persoana interesata si le contureaza inainte de toate in minte.

De-a lungul timpul masajul erotic a capatat fel si fel de forme. Astazi la Artemis masajul erotic se opreste la gradul de arta. Prin impreunarea aspectului frumos cu tehnicile autentice de masaj erotic si o atmosfera tainica, la Artemis au loc sedinte altfel de destrasare, adresate in primul rand publicului masculin.

Masajul are puterea de a alunga energiile negative – cel erotic le poate indeparta in totalitate!

Unul dintre atuurile de baza ale masajului se refera la faptul ca acesta actioneaza asupra psihicului. Prin tehnici cheie realizate de maini dibace, persoana vizata de masajul in cauza este curatata, daca putem spune asa, de tot ce inseamna stres, energii negative si ganduri ce spulbera echilibrul dintre corp si minte.

O sedinta de masaj erotic Bucuresti, acolo unde este locatia salonului Artemis, poate face mai mult decat reuseste masajul clasic. Vorbim pana la urma de conexiune mult mai puternica intre maseuza si beneficiar. Cadrul in care se desfasoara sedinta de masaj erotic are, de asemenea, un cuvant de spus in tot acest intreg.

Masajul erotic inseamna inainte de toate crearea unei atmosfere propice: tainice, intime. Aspectul maseuzei, dar si elementele extra utilizate la realizarea masajului au de asemenea contributia lor in tot acest joc de roluri. Dorinta de a experimenta ceva nou, o alta tehnica de masaj, ramane cireasa de pe tort.

Sedintele de masaj erotic sunt diverse – cateva informatii de interes pentru doritori

Artemis ofera o gama vasta de servicii pentru publicul interesat. Dupa cum s-a enuntat si anterior, majoritatea serviciilor sunt destinate publicului masculin. Pe lista celor aflate in topul preferintelor se numara masajul topless, cel nud, masajul erotic cu sampanie, dar si cel cu dus asistat.

Fiecare salon de masaj are cireasa sa de pe tort. Iata ca la Artemis cireasa de pe tort este masajul cu acelasi nume, ce este realizat cu ulei special de argan. Avantajele acestui ulei sunt numeroase si tin, in primul rand, de aspectul pielii. Uleiul de argan aplicat fie la salon, fie in intimitatea casei, poate reduce in timp cicatricile, cosurile si poate preveni cu brio aparatia vergeturilor.

Pentru ca si publicul feminin are tot dreptul la rasfat, Artemis, salonul de masaj erotic Bucuresti, are in oferta si masajul erotic pentru cuplu. In acest fel, atat el, cat si ea, se pot bucura de un masaj realizat de maseuze profesioniste, a caror maini dibace pot detensiona chiar si cei mai incordati muschi.

Masajul VIP, dar si cel VIP cu extra timp nu au detalii prezentate pe site – acestea sunt furnizate de personalul Artemis la cerere. Toate serviciile oferite de acest salon de masaj erotic sunt inlantuite in cadrul site-ului oficial.

Programarile la terapii de destresare realizate in compania unei note de erotism pot fi realizate direct pe site: masajclub.ro.