Serviciile funerare complete, la preturi avantajoase

În momentele de durere şi suferinţa, planificarea unui ritual de înmormântare poate să devină un chin.

Rainbow Funerare este alături de tine pentru că aceste clipe să treacă cât mai uşor iar planificarea să fie cât mai uşoară prin serviciile pe care le oferim. Ştim că acest eveniment nefericit nu este unul apreciat, dar în schimb răneşte pe plan emoţional toată familia.

Trecerea în lumea celor drepţi a cuiva, este un eveniment dificil şi pentru mulţi dintre noi, greu de trecut. Prietenii şi familia au nevoie de timp pentru a-şi exprima durerea pentru pierderea celui drag, aşadar pentru punerea la punct a detaliilor legate de înmormântare, noi vă suntem alături, oferindu-vă ajutorul necesar în astfel de momente neprevăzute.

Servicii funerare

Printre serviciile funerare pe care Rainbow Funerare le oferă se numără:

  • Preluare decedaţi aeroport;
  • Pregătire sala decedaţi;
  • Aranjamente florare.

De asemenea, dispunem de pachete economice pentru pensionari, pachetul domiciliu/azil/spital, pachetul mediu şi pachetul spital, ulterior rămâne la aprecierea dumneavoastră să alegeţi pachetul ce vi se pare a fi cel mai potrivit. Vă aşteptam să consultaţi oferta noastră şi să optaţi pentru ceea ce consideraţi că se încadrează atât în bugetul, cât şi în criteriile dumneavoastră de selecţie.

Chiar dacă suntem o firmă de pompe funebre din Ilfov nu venim doar în ajutorul celor aflaţi în zona noastră. Oferim serviciile noastre nu doar celor ce locuiesc în sectoarele Bucureştiului ci ne punem şi la dispoziţia celor care au rude plecate în afara ţării şi din păcate au trecut în nefiinţă.

Ne vom ocupa şi de aranjamente florale care vor fi personalizate, în funcţie de dorinţele dumneavoastră şi totodată conform aşteptărilor pe care le aveţi. Dumneavoastră veţi alege formă, care sunt florile din care doriţi să realizăm aranjamentele, precum şi cum să arate aranjamentul pentru capac.

Cu servicii funerare de calitate, la orice oră suntem gata să fim alături de dumneavoastră într-o manieră cât mai liniştită, iar diversitatea serviciilor funerare pe care Agenţia de servicii funerare Rainbow Funerare le oferă fac acest proces mai uşor. Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru că aceste momente grele să treacă cât mai uşor.

De asemenea, Rainbow Funerare s-a făcut remarcată datorită loialităţii, dar şi a devotamentului faţă de familiile îndurerate,pe care le-am susţinut necontenit în astfel de momente. Totodată, etica profesională şi duhovnicească ne ajută să ne ghidăm întreaga activitate, astfel încât persoanele aflate în suferinţa să fie tratate cu toată compasiunea şi respectul cuvenit.