Serviciile de gazduire web un important factor pentru succesul afacerii tale

6 iunie 2017

Mediul online este deosebit de competitiv la ora actuala, mai ales daca ne raportam la tot ceea ce presupune comertul online, astfel ca pentru a ne putea bucura de un real succes, este necesar ca mai inainte de toate sa ne asiguram ca toate deciziile pe care le-am luat pana in prezent sunt dintre cele mai inspirate. Internetul este alcatuit pana la ora actuala din cateva miliarde de site-uri si chiar daca nu toate acestea reprezinta magazine online sau firme, este bine de stiut faptul ca o mare parte dintre acestea activeaza in domeniul comertului.
Dupa cum probabil deja stim, existenta site-urilor online este conditionata in principal de doua elemente foarte importante si anume gazduire web si inregistrare domenii. Un lucru pe care foarte multi webmasteri nu il stiu este faptul ca, gradul calitativ al acestor servicii poate influenta considerabil buna functionare si implicit succesul unei afaceri online. Daca te intrebi cumva de ce sunt atat de importante serviciile de gazduire, iata cateva motive pentru care selectionarea acestora reprezinta o necesitate.
Serviciile de gazduire influenteaza viteza de incarcare a paginilor din site.
Utilizatorii au devenit din ce in ce mai selectivi cu site-urile care nu reusesc sa le ofere o experienta de navigare cat mai placuta, iar un site care se incarca greu cu siguranta nu poate fi numita o experinta de navigare tocmai placuta. De cele mai multe ori aceasta problema se datoreaza unor servicii de gazduire slabe calitativ sau alese in mod necorespunzator. Recomandarea specialistilor este aceea de a ne indrepta de fiecare data atentia inspre servicii de web hosting de calitate si sa le evitam complet gazduirea gratuita. Un serviciu de web hosting poate fi obtinut la un pret foarte avantajos, astfel ca nu merita optam pentru servicii de gazduire gratuite care sunt departe de a fi calitative.
Site dowtime, o consecinta a serviciilor de gazduire slabe calitativ.
Desigur ca din cand in cand serverele trebuie oprite pentru mentenanta, insa daca acest lucru se intampla mult prea frecvent, atunci avem de-a face cu o problema destul de neplacuta, atat pentru noi, cat si pentru utilizatorii nostri. Atunci cand apare downtime-ul, site-ul este complet nefunctional, deci nu poate fi accest de catre niciun utilizator. Mai mult decat atat, Google penalizeaza toate site-urile care sunt nefunctionale pentru perioade indelungate de timp, lucru care poate avea consecinte neplacute pe termen lung. Recomandarea specialistilor este aceea de a alege o companie care ofera un uptime de minim 99,9%, lucru care inseamna doar cateva minute pe luna in care serverele vor fi nefunctionale din varii motive. Daca uptime-ul este mai mic, atunci timpul in care site-ul va fi nefunctional va creste exponential.
Sc Gazduire Web. Srl este o companie care pune la dispozitia clientilor o varietate de servicii de gazduire premium si la care puteti avea acces la preturi cu adevarat irezistibile.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram