fbpx

Serviciile AutoDel in materie de vanzari auto

autodel

Piata vanzarilor auto este intr-o continua dezvoltare, iar numarul cumparatorilor care se orienteaza catre achizitii de acest fel nu prezinta sanse de a fi in scadere. Acest lucru este si firesc in conditiile in care, nevoia de a detine propriul autoturism si de a-l schimba la o anumita perioada de timp devine tot mai simtitoare intr-un secol al vitezei si al consumului.

Optiunile legate de locul si vanzatorul de la care decidem sa facem achizitia sunt multiple si pot crea adevarate confuzii pentru cel aflat in cauza, astfel ca este mai mult decat necesar sa existe cateva aspecte care sa simplifice efortul alegerii.

Intai de toate, este important de stiut ca desi un autoturism cumparat de la un dealer auto este mai costisitor fata de unul echivalent care se poate achizitiona de pe piata libera, avantajele pe care le ofera sunt nenumarate. Multi nu stiu acest lucru si se ghideaza dupa criteriul pretului, realizand alegeri gresite si care duc la consecinte neplacute.

Odata cu aderarea Romaniei in spatiul Uniunii Europene, industria auto second hand a trecut printr-un amplu proces de dezvoltare, oferind cumparatorului o adevarata siguranta atunci cand vine vorba de achizitii de catre un dealer specializat in acest tip de tranzactii.

AutoDel este o companie de vanzari autoturisme care au fost supuse unei riguroase inspectii tehnice si care corespund cu succes unor standarde foarte inalte. In cadrul parcului AutoDel se gaseste un numar foarte mari de autoturisme de la diverse marci si sub diverse modele. De asemenea, cumparatorii se pot bucura de asemenea de avantajul de a comanda masina dorita, daca aceasta nu se gaseste in cadrul parcului.

Iata, care sunt motivele esentiale pentru care merita sa te orientezi catre un dealer auto atunci cand doresti sa iti achizitionezi un autoturism! Punct de reper va fi AutoDel Rulate, care se afla in topul serviciilor de acest fel in zona de nord-est a tarii.

Control tehnic

Siguranta faptului ca masina ta a fost supusa tuturor investigatiilor tehnice de baza reprezinta un adevarat avantaj ce nu poate fi trecut cu vederea. Caracteristicile masinii sunt oferite de catre reprezentantii companiei, fiind aspecte oficiale justificate si de necontestat.

Maina nu este asigurata doar la nivel mecanic, ci este pregatita si din punct de vedere estetic. Cu o atentie desavarsita la orice detaliu, AutoDel nu va distribui niciun autoturism care nu corespunde unui anumit standard estetic.

Test Drive

Luand in considerare faptul ca este vorba de o investitie substantiala, care sa fie pe termen lung, este absolut necesar ca ea sa nu prezinte vreo greseala pe care soferul sa nu o poata accepta. Din acest motiv, AutoDel ofera clientilor posibilitatea de a-si programa un test drive gratuit pentru a se familiariza cu functiile si complexitatea unui anumit autoturism si pentru a decide daca este conform asteptarilor sale.

Buy Back

Marea parte a soferilor interesati de a cumpara un autoturism nu sunt la prima achizitie de acest fel, ci sunt mai degraba in cautarea unei schimbari. Problema este ca se va intampla cu vechea masina, fiind destul de complicat de gasit un cumparator atat de repede pentru ea. Si in aceasta situatie, AutoDel da dovada de profesionalism si isi surprinde clientii cu servicii de Buy Back.

Astfel, cei care s-au plictisit de vechea masina sau au concluzionat ca aceasta nu mai face fata nevoilor pot veni la AutoDel pentru a lasa si pentru a primi o oferta, in schimbul unei masini din parcul auto.

 

In cadrul AutoDel, nu doar cumparatorii se bucura de servicii ireprosabile, ci si cei care detin un autoturism si caruia vor sa ii ofere niste servicii de cosmetica auto de calitate. In procesul de detailing auto Suceava, clientii pot opta pentru servicii ce vizeaza atat elementele interioare, cat si cele exterioare al autotursimului. Aici intra: polish auto, tratament hidrofob pentru geamuri, inlaturare de zgarieturi, finisare, polish pentru faruri, tratamente pentru tapiterie interioara, mocheta sau piele, curatari guri de ventilatie etc.

Daca iti doresti sa conduci o masina sigura si cu care sa te mandresti de fiecare data cand iesi pe strada, esti asteptat la AutoDel pentru a face o schimbare.