fbpx

Servicii si produse necesare realizarii sigurantei la foc

Romfire Protect Solution este o societate cu capital autohton ce furnizeaza solutii la cheie ce va ofera solutii in lupta inegala cu focul, prin furnizarea de servicii si produse necesare realizarii sigurantei la foc prin intermediul site-ului www.proignifug.ro

Noi, cei de la Romfire furnizam servicii si produse necesare realizarii sigurantei la foc.
Prin intermediul site-ului nostru avem misiunea de a furniza produse si servicii de calitate care sa îndeplinească cu succes dorintele tuturor clientilor nostri.
Avand o experienta profesionala extinsa oferim servicii complete de realizare a sistemului de siguranta la foc conferind cladirilor si oamenilor o sansa in lupta cu focul.

În ceea ce priveste protectia anticoroziva si termoprotectia structurilor metalice, noi va punem la dispoziție o gama variata de produse si servicii pentru realizarea protectiei pasive la foc.
Suntem aplicatori autorizati si calificati pentru asigurarea termoprotectiei structurilor lemnoase cât si celor metalice, având ca si parteneri-furnizori Promat-Cafco, Sika-Unitherm, Dunamenti- K.
Va oferim servicii prin realizarea protectiei la foc pentru structurile metalice si celor lemnoase prin acoperirea cu vopseluri termospumante.
Termoprotectia structurilor cu vopsele termospumante înseamnă acoperirea structurii cu o peliculă de vopsea conceputa special pentru a rezista la foc.
Sistemul de protectie , in cazul unui incendiu, sub efectul caldurii, formeaza o spuma carbonica ce protejeaza termic stratul suport (metal sau lemn).

Prin procesul de ignifugare acordam o atenție deosebita materialelor textile prin aplicarea anumitor substante ignifuge cu scopul de a spori rezistenta acestora la ardere.
Procesul de ignifugare al materialelor textile nu trebuie confundat cu stoparea arderii ci doar prevenirea procesului de ardere, menit sa aducă imbunatatiri în ceea ce priveste comportarea materialelor în contact cu focul.
Odata cu ignifugarea materialelor textile, acțiunea chimica exercitata asupra acestora având însă mecanisme specifice de desfășurare a reactiilor chimice în materiale care ulterior sa previna iscarea la ardere.

Societatea Romfire este bucuroasa sa va poată oferi atat servicii cât si produse de cea mai buna calitate în concordanța cu cererea clientilor noștri.