fbpx

Servicii promovare Constanta hostess si promoteri cu exprerienta Constanta

Va punem la dispozitie o echipa tanara de fete si baieti, ce vor promova produsul/serviciul dumneavoastra, astfel incat campania de promovare sa aibe rezultate peste asteptari.
Suntem mai mult decat bucurosi sa va ajutam cu o echipa de hostess si promoteri pentru evenimentele dumneavoastra in Constanta. Ce facem NOI? Stim cat de important este pentru dumneavoastra personalul ce urmeaza sa reprezinte afacerea dvs. la fel de bine ca si tine. Personalul echipei noastre a fost ales cu grija, asigurandu-ne ca numai persoanele cu aptitudinile necesare, personalitatea, talentul, permis de conducere si responasabile vor fi cele ce va vor reprezenta si promova.

Cu ce ne ocupam? Conferinte, lansari, promovare la puctul de vanzare, promovare pe teren, seminarii, evenimente, nunti sau orice alt eveniment ce are nevoie de o echipa capabila.

Noi credem ca cele mai bune rezultate provin de la o buna comunicare si atentie la detalii in planificare.
Pentru evenimente, expozitii, targuri, lansari sau orice alt eveniment organizati, va punem la dispozitie hostess, fete si baieti ce au o prezenta placuta si va vor fi de mare ajutor pentru un final reusit. Echipa noastra de hostess Constanta, este formata din persoane deschise, cu un zambet placut ce pot intretine orice tip de conversatie. Hostess Constanta poate primi invitatii, inregistra invitatii, oferi detalii, imparti flyere, mape sau poate servi bauturi si snack-uri. La finalul evenimentului se pot asigura de fidelizarea invitatiilor dumneavoastra. Daca evenimentul dumneavoastra nu este in Constanta, echipa noastra se poate deplasa si in alte orase. Pentru a afla mai multe despre ceea ce facem puteți rezerva, hostesse / personalul de promovare pentru evenimente in Constanta cat si in alte localitati.
Va punem la dispozitie o echipa tanara de fete si baieti, ce vor promova produsul/serviciul dumneavoastra, astfel incat campania de promovare sa aibe rezultate peste asteptari. Va punem la dispozitie servicii de promovare in Constanta, Mangalia, Tuzla, 2 Mai, Vama Veche, Harsova, Costinesti, Cernavoda, Medgidia, Tulcea, Ovidiu, etc. Season Events Constanta, are un sediu de lucru in Constanta si va asteapta sa-i contactati pentru orice serviciu aveti nevoie sau pentru organizarea unui eveniment! Contact 0762649069