Servicii Profesionale De Debitare Cu Laser La Cautis JB ’93

Inca de la inceputul anilor 1990, confectiile metalice, constructiile civile si industriale ocupa un rol important in sectorul industriei romanesti.

Masina de debitare cu laser modelul F-T are in plus fata de alte astfel de aparaturi o functie de taiere a tevilor, astfel indeplinind cerintele cerute atat pentru taierea placilor de metal, cat si a tuburilor. Un singur echipament pentru utilizari multiple.

Mai mult decat atat, acest aparat modern pentru debitarea metalului implica o aplicare a mandrinei de prindere manuale cu gheare mecanice foarte lungi pentru reducerea deseurilor materiale. Diametrul de prelucrare se situeaza undeva intre 20mm – 200mm, ceea ce ar putea indeplini majoritatea cerintelor de taiere a tuburilor.

Confectiile metalice ocupa un loc fruntas

Acestea sunt considerate de catre expertii din domeniu ca reprezentand totalitatea subansamblurilor si structurilor de sustinere, vitale pentru organizarea si rezistenta cladirilor si a spatiilor de depozitare. Din categoria lor fac parte, portile, balustradele, grilajele, profilele stantate si ambutisate CNC, mobilierul industrial si office, dar si o multime de alte componente de profil.
Spre deosebire de fierul forjat, confectiile metalice prezinta un avantaj demn de luat in seama de catre constructori si nu numai, in primul rand, gratie unei mase reduse, comparativ cu fierul, dar si prin prisma unei tehnici mai facile de asamblat.

Arhitectura, materialele folosite, cat si tehnica imbinarii componentelor fac ca aceste produse sa poata fi montate numai de catre personal calificat, care detine cunostinte solide in aceasta privinta.
Evolutia fulminanta a domeniului a reprezentat un teren propice aparitiei a numeroase companii. Dintre firmele care activeaza in acest sector, Cautis se remarca nu doar datorita gamei extinse de produse conexe, cat mai ales datorita serviciilor oferte. Mai precis, componentele metalice pentru instalatii industriale, echipamentele specifice pentru fermele piscicole, cat si agregatele frigorice se afla in fruntea listei de produse aditionale confectiilor metalice, prin intermediul carora Cautis si-a facut deja un renume, chiar si la nivel international.

Servicii la standard european care rezolva cele mai stringente cerinte
Promptitudinea furnizarii unor servicii precum carosarile auto specializate, prelucrarea prin aschiere, vopsirea profesionala si electrostatica, ori prelucrearea/debitarea cu jet de apa, competitivitatea si profesionalismul sunt doar trei dintre elementele care alcatuiesc deviza Cautis. Pentru expertii in servicii si produse destinate lucrarilor de amploare, ori constructiilor civile sau industriale, multumirea clientilor este sinonima cu satisfactia pe plan profesional.
Rezolvarea cu celeritate a problemelor stringente de zi cu zi este cea mai mare provocare pe care o astfel de firma trebuie sa o duca la bun sfarsit.

Citeste continuarea pe News24.ro