fbpx

Servicii prelucrari mecanice Bucuresti/Romania

Echipa LASER PROCESSING ROMANIA este situata in Chitila, judetul Ilfov si are ca obiect de activitate debitarea laser, prelucrarile mecanice, indoire tabla, sudare si vopsire in camp electrostatic.

In ultimii ani, societatea noastra si-a diversificat foarte mult portofoliul pentru ca s-a modernizat linia de productie, dar si s-a focusat pe serviciile de prelucrari mecanice pentru clientii din Romania si strainatate.

Devenind astfel o societate specializata in prelucrari si componente mecanice pentru sistemele de filtrare din diferite industrii, inclusiv industria aerospatiala.

Investitii in prelucrari prin aschiere si a noilor tehnologii este o parte fundamentala a echipei Laser Processing Romania.

Scopul echipei noastre este sa gasim cele mai potrivite solutii pentru orice companie care apeleaza la serviciile noastre.

Oferim totul dintr-o singură sursă: strunjire, frezare, găurire, alezare, sudare și, desigur, servicii suplimentare, cum ar fi inobilarea suprafețelor si tratamente termice, calire, nitrurare în plasmă, cromare dura și vopsire.

Pe langa aceste servicii de prelucrari mecanice in Bucuresti, va mai putem ajuta cu servicii profesionale de debitare laser, indoire tabla cu Abkant.