Servicii pentru roti la preturi accesibile inainte de sarbatori

Asa cum v-a obisnuit in fiecare an inainte de sarbatori, Top Reconditionari devine unul dintre putinele service-uri din Bucuresti cu preturi extrem de accesibile. Pe langa preturile extrem de accesibile, service-ul nostru va pune la dispozitie si una dintre cele mai variate game de servicii pentru rotile unei masini: indreptarea jantelor, vopsire, reconditionare, sudura in argon, sablare jante cat si schimb sau echilibrare a rotilor inainte de sezonul rece.

In aceasta perioada, Top Reconditionari ofera un discount de 30% din preturile normale pentru serviciul de indreptat jante, unul dintre cele mai apreciate de catre clientii nostri. In locatia noastra ajung persoane care au avut accidente nefericite in urma carora jantele masinii lor au avut de suferit cat si persoane care doresc sa beneficieze de un serviciu de indreptare pentru alte piese ale masinii. Avand clienti din toata tara pentru serviciul de indreptat jante, Top Reconditionari a considerat ca este momentul ca preturil sa scada si sa va ofere un binemeritat cadou de sarbatori.

Un alt serviciu de importanta majora la care veti primi un pret promotional este cel de sudura argon, un procedeu de ultima generatie prin care jantele voastre sau alte piese ale masinii pe care o conduceti se vor bucura din nou de forma de odinioara. Fie ca sunt rupte sau doar indoite si necesita un adaos de material de calitate, procedura de sudura argon este cea mai indicata pentru rezultate impecabile.

Nu doriti doar aceste servicii si aveti in vedere sa beneficiati de preturi accesibile pentru mai multe operatiuni de service? Atat clientii vechi cat si cei noi vor putea beneficia la randul lor de preturi accesibile inainte de sarbatori daca ne contacteaza direct pe site-ul nostru oficial.