Servicii necesare in cazul unei inmormantari si sprijinul oferit de Rarox

funerarenonstop-bucuresti.ro

Trecerea in nefiinta a unei persoane iubite reprezinta un moment critic pentru familia indoliata. Organizarea inmormantarii reprezinta un sir interminabil de drumuri si etape ce trebuie parcurse, pentru a depasi pragul biocratic si a obtine toata documentatia aferenta desfasurarii slujbei, cat si pentru a face rost de toate obiectele si accesoriile specifice acestui eveniment.

Pentru ca timpul avut la dispozitie pentru planificarea inmormantarii este unul foarte scurt, cele mai multe familii indurerate prefera sa se orienteze catre servicii funerare non stop prestate de o firma funerara. Aceasta, prin agentii sai cu experienta, ofera suport si raspunde, fara ezitare, tuturor neclaritatilor si ia pe seama sa tot ceea ce implica organizarea unei inmormantari demne.

Fara indoiala, selectia firmei specializate trebuie sa se raporteze nu doar la pretul serviciilor prestate ori la distanta de domiciului raposatului. Aspectele pe care trebuie sa le urmareasca rudele greu incercate se refera in primul rand la competentele agentului, increderea pe care o inspira firma respectiva, cat si experienta sa in domeniu.

Ce ofera Rarox in materie de servicii funerare?

Actul de la medicul care constata decesul

Un prim motiv pentru a colabora cu o firma de specialitate este ca aceasta la randul sau colaboreaza cu medici autorizati sa elibereze astfel de acte. Alegand o firma cu servicii funerare non stop ai avantajul ca actul constator poate fi eliberat oricand.

Dovada imbalsamarii

La momentul actual, imbalsamarea a devenit o necesitate. Aceasta operatiune este realizata de un specialist, intr-un spatiu special destinat acestui scop.

Sicriul

Este unul dintre articolele in lipsa caruia nu poate avea loc inmormantarea. In el se va aseza cu grija trupul neinsufletit, devenind casa de veci a defunctului. In acest sens, Rarox.ro ofera o gama complexa de sicrie, de la modele obisnuite pana la cele complet echipate, confectionate din esente de lemn tare. Cat priveste culorile, acestea variaza si se alege in functie de preferinte.

Toaletarea trupului neinsufletit

Este absolut necesar ca trupul neinsufletit sa fie pregatit cum se cuvine, inainte de a fi condus pe drumul fara de intoarcere. Personalul firmei Rarox trateaza cu maxima responsabilitate acesta etapa, fara a neglija nici cel mai mic detaliu.

Declararea decesului

Pentru a putea continua demersul inmormantarii, este necesar ca familia indoliata sa obtina certificatul de deces. O firma de specialitate se poate ocupa de eliberarea sa, alaturi de adeverinta de inhumare si autorizatia Sanepid.

Ajutorul de inmormantare

Persoanele care intrunesc regulile prevazute pentru a beneficia de ajutor de inmormantare vor fi ajutate de catre specialisti sa il primeasca in timp util. Acestia te indruma pentru a intocmi dosarul necesar pentru a fi acceptat la Casa de Pensii.

Nu in ultimul rand, unii apeleaza la incinerare. Acest serviciu a fost solicitat si companiei Rarox, care a raspuns favorabil si cu promptitudine. In aceste cazuri, trebuie sa se intocmeasca un dosar care sa cuprinda o serie de acte aferente. De acest lucru se ocupa echipa de specialisti.

Un sprijin de nadejde se dovedeste a fi Rarox de fiecare data, prin profesionalismul si seriozitatea de care da dovada. Cei interesati pot consulta site-ul funerarenonstop-bucuresti.ro.