Servicii integrare de promovare a site ului

PromoArtist este nou brand IT specializat in promovarea site-urilor. Oferta PromoArtist de promovare este adresata companiilor care isi doresc cresterea traficului de vizitatori si a conversiilor.

Solutiile noastre de promovare a site-ului vizeaza abordarea integrata a mai multor canale de comunicare online: newsletter, optimizare seo, PR online, promovare platita – adwords, facebook, twitter, linkedin, link-building.

Pe baza unui plan de marketing online, PromoArtist identifica mixul de promovare optim, adaptat obiectivelor si bugetului fiecarui client.

Pe parcursul campaniei de promovare, ne vom ocupa de ajustarile necesare, de crearea de landing page-uri si de trimiterea de rapoarte periodice prin care informam clientul de progresul inregistrat, noi directii de actiune si alte informatii valoroase.

Clientul va fi informat in orice moment si va avea control asupra intregului plan de marketing pe care este bazata campania de promovare.

Serviciile integrate de promovare site sunt oferite pe baza de abonament lunar. Numarul de luni necesar va fi stabilit in urma unei analize a obiectivelor de promovare in raport cu bugetul si alti parametric.

Serviciile noastre de promovare online sunt completate de servicii necesare imbunatatirii calitatii site-ului: web design, programare web, copywriting, promovare online, grafica publicitara, gazduire, administrare site si consultanta.