Servicii Funerare Dorobanțu Telefon Personalizat 073FUNERAR

Ţelul nostru propus la înfiinţare a fost asigurarea unor servicii complete şi am ajuns să acoperim fiecare ramură a serviciilor funerare: transport intern şi internaţional, comercializare sicrie şi accesorii de toate tipurile, îmbrăcare-îmbălsămare şi cosmetizare decedaţi, înhumare şi exhumare, coroane jerbe şi buchete de flori, asigurarea produselor de panificaţie, precum şi intermedierea locurilor de veci.

Echipa noastră va organiza evenimentul până la cel mai mic detaliu, iar în acest fel, dumneavoastră ve-ți putea petrece mai mult timp alături de persoana dragă. Suntem la dispoziția dumneavoastră non-stop, deci nu ezitați să ne contactați.

Fiindcă cele mai multe decese suvin când ne așteptăm mai puțin și i-au prin suprindere persoanele apropiate defunctului, primul impuls pe care il are aparținătorul este de a contacta telefonic o firmă de servicii funerare. Toate rețelele de telefonie din România încep cu 073 urmate de alte 7 cifre. În schimb dacă formezi pe orice display 073 urmat de de literele FUNERAR apare numărul 0738637273, acesta fiind numărul casei noastre funerare. Sntem mândri să vă informăm ca acest număr unic, este disponibil clienților noștri de mai bine de 10 ani.

Consultatia post mortem va fi gratuită, atunci vom stabliti toate condițiile și serviciile pentru care veți opta si restul de aspecte ce trebuie acoperite în cazul unei înmormântări precum ce tip de cruce doriți să alegeți pentru persoana trecută în neființă sau pentru ce veți opta din gama noastra variată de sicrie. Știm că toate aceste discuții sunt ultimele pe care ați dori să le aveti într-o astfel de zi, însa vom încerca pe cat posibil să vă facem cât mai ușoară îndeplinirea tuturor aceastor responsabilități care vin ca urmare a decesului unei persoane.

Având intotdeauna o echipă tânără şi experimentată în domeniu, caracterizată prin promtitudine, corectitudine si seriozitate şi oferind servicii impecabile firma noastră a ajuns renumită într-un timp foarte scurt. Odată cu trecerea timpului am dobândit o vastă experienţă în domeniul SERVICIILOR FUNERARE acaparând o clientelă foarte mare, totul datorita faptului ca ne-am propus intotdeauna sa fim alaturi de dumneavoastra, in incercarea de a furniza cele mai potrivite solutii.

Firma noastra dispune de personal calificat și profesionist care se va ocupa să vă ofere toate detaliile de care aveți nevoie pentru a pregati tot ceea ce este necesar, de la consultanta post mortem si pana la organizarea pomenii si parăstasului după înmormantare. Vă oferim servicii la prețuri accesibile, prețuri ca să se incadreze în bugetul dumneavoastră, deoarece știm câte cheltuieli implică un astfel de eveniment nefericit.

Suntem conștienți de gravitatea și apăarea pe care o aveți în inima dumneavoastră în ziua înmormântării de ceea, vă garantăm servicii de o calitate înaltă, rapide și un personal prietenos. De asemenea vă punem la dispozție o serie largă de pachete speciale și oferte, pentru a vă facilita alegerea. Preluam toate aceste sarcini, efectiv întreaga operațiune de organizare a procesului de înhumare sau incinerare. Militam continuu pentru un serviciu funerar civilizat astfel incat evenimentul sa capete nota de distinctie cuvenita.

https://funerare-rainbow-dorobantu.ro/