Servicii funerare complete de la Funerare Alexandru

sicriu-flori

Nu este ușor să treci printr-un deces, mai ales dacă este vorba despre o persoană foarte apropiată. E adevărat, timpul ameliorează, însă rana nu se va putea vindeca complet niciodată. O astfel de tragedie te poate afecta profund pe plan emoțional, însă stresul poate fi amplificat și de numeroasele atribuiri și lucruri pe care trebuie să le pui la punct în vederea organizării înmormântării.

Cu atât de multe lucruri care să îți tulbure mintea, poți să te trezești în situația în care ești în criză de timp, de bani și de energie, lucruri care te pot face să-ți pierzi răbdarea, pot declanșa o criză de nervi și în final poți claca.

Dacă mai adăugăm și faptul că înmormântarea trebuie să aibă loc în capitală, unde aglomerația, traficul și lipsa locurilor de veci sunt la ordinea zilei, atunci stresul se va amplifica și mai mult.

Ce ar trebui făcut într-o astfel de situație?

Într-o astfel de situație, pentru a te asigura că totul va fi organizat așa cum trebuie și pentru a te mai elibera de toată tensiunea și stresul acumulat, cel mai bine este să apelezi la o firmă de servicii funerare.

Funerare AlexandruFirma Funerare Alexandru se va ocupa de tot ceea ce înseamnă înmormântare și organizarea acesteia până în cel mai mic detaliu. Astfel, vei reuși să treci mai ușor peste acel moment greu din viața ta, pentru că vei fi despovărat de grijile organizatorice și vei avea timpul și liniștea necesare pentru a te aduna.

De ce Funerare Alexandru?

Pentru că Funerare Alexandru este o firmă serioasă și profesionistă al cărui principal scop este să te ajute să treci prin aceste momente grele. Prin ajutor aici ne referim la sprijinul acordat de către angajați, la înțelegerea și empatia de care aceștia dau dovadă, cât și la pachetul complet de servicii pe care îl oferă.

În astfel de momente trebuie să te asiguri că alegi o firmă de pompe funebre care să lucreze în condiții complet legale și care să-ți ofere tot ce ai nevoie.

Pentru locuitorii din capitală, cât și pentru cei din localitățile limitrofe din Ilfov, Funerare Alexandru este cea mai înțeleaptă alegere.

Ce oferă Funerare Alexandru?             

În primul rând, echipa Funerare Alexandru se ocupă de tot ceea ce înseamnă acte și proceduri legale. Pentru ca procesul de îmbălsămare să fie executat conform prevederilor legale, este necesară constatarea decesului de către un medic specializat și certificatul constatator de deces.

Firma Funerare Alexandru pune la dispoziție și loc de veci gratuit. După cum detaliază aceștia pe site „Administrația Cimitirelor si Crematoriilor Umane oferă în mod gratuit pentru fiecare locuitor al municipiului București un loc de veci.” Așadar, Funerare Alexandru te ajută pentru obținerea unui loc de veci gratuit și nu va mai trebui să-ți faci griji nici în ceea ce privește acest lucru.

Totodată, Funerare Alexandru oferă 6 pachete funerare complete bazate doar pe ajutorul de înmormântare. În cazul în care se optează pentru un pachet cu mai puține beneficii, atunci restul de bani din ajutorul de înmormântare( care este de 4162 lei) este oferit cash.

În concluzie, Funerare Alexandru reprezintă cea mai bună alegerea pentru persoanele îndoliate, prin faptul că oferă servicii complete, legale și profesioniste.