fbpx

Servicii funerare Bucuresti

Cu totii stim cat de greu si de dureros este sa treci peste un obstacol de acest fel, peste decesul unei persoane dragi din viata ta, de aceea servicii funerare Bucuresti iti este alaturi in toate modurile in care ai nevoie. Aceasta perioada este extrem de dificila iar concentrarea dumneavoastra asupra organizarii ceremoniei, tinde, datorita durerii sa fie usor neglijata. Noi avem grija de aceste aspecte, usurandu-va munca si ajutandu-va sa treceti mai usor prin aceasta experienta si cu mai putine griji pe planul organizarii.

Servicii funerare Bucuresti- agentia funerara Paul.

Servicii funerare Bucuresti va pune la dispozitie tot ceea ce aveti nevoie in aceasta perioada pentru a va scuti de astfel de probleme de organizare. Serviciile noastre constau in:
Aranjamente florale- unde dumneavoastra sunteti solicitata doar pentru a alege tipul de aranjament dorit, aranjamentul care va inspira cel mai mult. Acest aranjament floral reprezinta un simbol , prin florile alese, a vietii persoanei care a trecut dincolo.
Accesorii funerare practice sau decorative precum manere, suruburi, prosoape, batiste, panglici, crucifixuri, tapiterii pentru sicriu s.a.
Sicrie- pe care le puteti vedea si online alegandu-va modelul pe care vi-l doriti. Modelele, in aceasta situatie sunt extrem de variate, de diverse dimensiuni si din diverse tipuri de lemn, reusind sa acoperim toate nevoile indiferent de persoanele care apeleaza la serviciile noastre. Servicii funerare Bucuresti iti prezinta o gama larga, de la sicrie economice, pana la sicrie de lux, in stil american, in doua capace.
Urne funerare- pentru familii care au decis ca trupul sa fie incinerat. Dispunem de modele variate din care puteti alege si care va vor putea inspira in legatura cu viata persoanei dragi.
Transport funerar- nici din acest punct de vedere nu trebuie sa va faceti griji deoarece noi va vom asigura transportul de acasa la capela, la biserica si dupa la cimitir.
Organizare parastase- Acest detaliu este extrem de important conform obiceiurilor si traditiilor noastre. De aceasta data, dumneavoastra va puteti ocupa de treburi mai importante lasandu-ne pe noi sa organizam parastasele.

Servicii funerare Bucuresti – in capitala sau in alte orase!

Suntem aici pentru a va ajuta, indiferent unde va aflati. Servicii funerare Bucuresti – WWW.Funerare-nonstop.ro va sta la dispoziti cu pachete complete de servicii dintre care va puteti alege, oferte speciale si chiar gratuitate pentru pensionari daca va prezentati cu cuponul de pensie.