fbpx

Servicii deratizare – de ce sunt importante?

deratizare

Servicile DDD (deratizare, dezinfectie si dezinsectie) sunt extrem importante, dupa cum va puteti da seama, atat pentru domeniul public, cat si pentru cel privat.

Deratizarea, dezinsectia si dezinfectia, sunt operatiuni ce trebuie sa fie realizate cu regularitate astfel incat spatiile interioare si cele exterioare sa fie protejate eficient impotrivadaunatorilor, care pot fi, dupa caz: rozatoare (sobolani, soareci), insecte, bacterii patogene.

Compania Ligriv efectueaza toate aceste interventii, in mod eficient astfel incat sa va bucurati de un mediu sanatos, fara grija daunatorilor.

Deratizare, dezinsectie sau dezinfectie?

Indiferent de tipul de interventie de care aveti nevoie, este important sa stiti ca va puteti baza pe ajutorul specialistilor Ligriv. Acestia detin o experienta vasta in domeniu, precum si echipamente moderne si produse eficiente in vederea prevenirii, respectiv a combaterii rozatoarelor daunatoare.

Pe langa pagubele materiale pe care rozatoarele pe produc, acestea sunt si purtatoare de germeni astfel ca pot transmite boli infecto-contagioase si parazitare: leptospiroza, antraxul, turbarea, rujetul, bruceloza, tularemia, trichineloza, teniazele, ricketsiozele, toxinfecţiile alimentare etc.

Ligriv aplica metode eficiente pentru deratizare eficienta!

Atat actiunea de prevenire, cat si cea de combatere a rozatoarelor, implica variate etape ce sunt conditionate de mai multe criterii, precum: particularitati bioecologice, delimitarea suprafetei infestate, capabilitatea echipei pentru deratizare, cunoasterea modului de viata si de hrana al rozatoarelor, aplicarea metodelor pentru deratizare, inspectarea rezultatelor obtinute, continuarea aplicarii unor metode de preventie si combatere etc.

Masurile de preventie (profilactice) au ca scop umatoarele: salubrizarea colectivitatilor, depozitarea alimentelor astfel incat sa nu fie accesibile rozatoarelor, limitarea posibilitatilor de hranire, impiedicarea patrunderii in imobile, indepartarea depozitelor de gunoaie, deratizarea vecinatatilor etc.

Masurile de combatere pot fi: mecanice (instalarea de curse si capcane), biologice (prezenta dusmanilor naturali ai rozatoarelor- pisici, caini, vulpi, dihori, bufnite etc.) si chimice (utilizarea de substante chimice).

Ligriv este cel mai in masura sa intervina pentru deratizare, dezinsectie si dezinfectie, la solicitarea voastra, atat in scop profilactic, cat si curativ.

Alegeti parteneriatul cu Ligriv pentru deratizare!

Atunci cand vine vorba de servicii deratizare, va recomandam sa alegeti parteneriatul cu societatea noastra.

Suntem o echipa competenta, serioasa, responsabila si profesionista, ceea ce inseamna ca alaturi de noi veti avea certitudinea ca operatiunile intreprinse in scopul deratizarii, va vor aduce rezultatele pe care le asteptati.

Ne puteti contacta in orice moment pentru a obtine acele informatii de care aveti nevoie astfel incat sa puteti lua cele mai bune decizii.

In cazul in care va decideti sa ne alegeti ca si partener pentru serviciile DDD, va asiguram ca veti fi extrem de multumiti de colaborarea cu echipa noastra, precum si de beneficiile pe care colaborarea cu noi vi le va aduce.

Suntem deschisi oricaror solicitari, indiferent de complexitate si facem tot posibilul sa va oferim cele mai bune rezultate, in cel mai scurt timp. Astfel, putem spune ca satisfactia tuturor clientilor nostri, este maxima de fiecare data, acestia revenind ori de cate ori sunt in cautarea serviciilor prezente in oferta noastra.

Va asteptam cat mai curand solicitarile pe care le vom procesa cu maximum de seriozitate, profesionalism, responsabilitate si eficienta.