fbpx

Servicii debitare laser in Bucuresti

Când vine vorba de producție și tăiere, meseriașii caută în permanență tehnici și tehnologii care îi pot ajuta să lucreze mai eficient, mai eficient și mai economic. Debitarea cu laser, care a câștigat recent popularitate, oferă companiilor șansa de a le valorifica pe toate trei. De când primele lasere au fost dezvoltate la mijlocul secolului al XX-lea, capacitatea de a le utiliza pentru o gamă largă de aplicații a continuat să se îmbunătățească. Există o serie de beneficii pe care laserele le pot oferi companiilor care doresc să-și îmbunătățească produsele și serviciile și să-și dezvolte companiile.

PRODUCTIVITATE ÎMBUNĂTĂTĂȚĂ

Laserele sunt capabile să funcționeze atât rapid, cât și precis. În timp ce rata de lucru depinde de grosimea metalului, materialul și tipul de lasere, sistemul funcționează considerabil mai rapid decât multe alte sisteme de tăiere. Laserele sunt, de asemenea, precise, ceea ce permite meseriașilor să lucreze eficient. Când munca este finalizată mai repede, companiile își pot îmbunătăți veniturile. De asemenea, laserele nu necesită contact cu metalele pe care le manipulează, ceea ce ajută la minimizarea uzurii pieselor.

VITEZA FOARTE MARE

Laserele au o putere foarte concentrată care se deplasează și la viteze foarte mari. Vitezele mari ajută la reducerea potențialelor daune legate de căldură la restul metalului tăiat. Viteza mare facilitează realizarea unor lucrări precum tăierea unui recipient metalic împreună, fără a deteriora componentele din interior. Căldura scăzută și puterea concentrată ajută la îmbunătățirea preciziei produsului final. Căldura scăzută ajută, de asemenea, la reducerea cantității de lucrări de netezire și finisare pe care profesionistul trebuie să le facă produsul după tăiere.

AUTOMATIZARE

Laserele se pretează cu ușurință automatizării computerelor. Comercianții pot programa computere pentru a tăia sau a suda anumite materiale cu măsurători exacte. Computerul îmbunătățește acuratețea într-o măsură mai mare, facilitând totodată un magazin bine echipat să termine mai multe lucrări fără a fi nevoie să angajeze lucrători suplimentari. Lucrările sunt, de asemenea, ușor de transmis de la automatizare la manual, ceea ce poate ajuta la schimbarea necesară.

GAMA LARGA DE APLICAȚII

Laserele pot fi utilizate în numeroase lucrări diferite, inclusiv tăierea, sudarea, găurirea, gravarea și structurarea. Versatilitatea laserelor face mai ușor ca magazinele să devină bine rotunjite și să ofere o gamă largă de servicii pentru clienți. Laserele sunt, de asemenea, capabile să atingă o varietate de zone dificile pe care alte tehnici de sudare sau tăiere nu le pot accesa, făcând laserele o resursă valoroasă peste tot. Sudarea cu laser poate tăia atât de adânc încât alte procese de sudare adesea nu o pot reproduce. În unele situații, prin urmare, laserele sunt singura opțiune.

CURĂȚARE UȘORĂ

Există o curățare minimă care trebuie făcută după lucrul cu laser. Ocazional se formează o cantitate minimă de fum, dar există un risc foarte scăzut de poluare fonică sau pericol. Poate exista o mică aspirație pentru a îndepărta praful în timpul procesului, dar curățarea finală necesară este foarte mică. Acest lucru reduce nevoia de muncă suplimentară legată de fiecare loc de muncă. Tăierea cu laser devine rapid una dintre principalele metode de producție datorită numeroaselor beneficii pe care le oferă întreprinderilor. De la automatizare la îmbunătățirea productivității, companiile au multe domenii potențiale în care pot câștiga.