Servicii de transfer aeroport foarte avantajoase

Serviciul de transfer la aeroport este relativ nou in Romania, dar in continua crestere, fiind foarte cautat de majoritatea persoanelor care vor sa ajunga la aeroport sau sa plece din aeroport cu masina in cele mai bune conditii. Global Auto Travel este o campanie de transport national ce ofera curse zilnice din Constanta in aeroportul Otopeni si retur cu autocare sau masini de lux pentru transportul privat. Transportul Constanta Otopeni este principalul serviciu al companiei Global Auto Travel, de aceea transportul se desfasoara zilnic si este adaptat nevoilor fiecarui client in parte.

O suma modica, incepand de la 80 de lei poate asigura transportul a cinci calatori, iar pentru grupurile mai mari flota Global Auto Travel include si microbuze de 8+1 locuri cu care se poate efectua de asemenea transferul la aeroportul Otopeni. Este foarte important sa va rezervati din timp serviciul de transfer la aeroport pentru a nu va stresa ca nu gasiti un taxi pe moment sau ca intarziati la intalnire. Global Auto Travel va pune la dispozitie transferul rapid si in siguranta intre Constanta si aeroportul Otopeni.

Calatoriti des cu avionul? Atunci este foarte bine sa stiti ca nu veti intampina nici o problema in privinta transportului catre aeroport si nu va exista nici o posibilitate sa pierdeti zborul sau sa calatoriti fara conditii. Pentru persoanele care calatoresc des cu avionul este foarte importanta siguranta si rapiditatea transportului la aeroportul Otopeni, din acest motiv este bine sa apelati la Global Auto Travel, ofera conditii atat cu microbuze pentru transport in comun cat si pentru transportul privat.