fbpx

Servicii de tractari auto de calitate in Bucuresti

Ce să faci dacă maşina ţi se opreşte în mijlocul drumului din cauza unei defecţiuni tehnice şi nu mai poţi face nimic cu propriile forţe?

Dar şi dacă nu ai chef să-ţi cheltui banii pentru tractare? Atunci poţi să încerci pe cont propriu soluţia la care s-a gândit un şofer din România, transmite autoblog.

O metodă neobişnuită de tractare a automobilului până la service a fost văzută de un alt participant la trafic care rapid a deschis camera de pe telefon pentru a surprinde momentul.

Astfel, în loc de a chema a chema o maşină cu platformă cum ofera firmele de tractari auto normale, bărbatul a decis să economisească folosind un instrument folosit des în depozite. Despre ce este vorba urmăriţi în imaginile de mai jos.

Țiriac Auto lansează pachetul Full Service, primul abonament pentru service auto, valabil pentru toate mărcile din portofoliu, atât pentru utilizatorii individuali, cât și pentru clienții serviciilor Corporate.

“Noul abonament Full Service vine în sprijinul proprietarilor persoane fizice și juridice, aducând previzibilitate și control complet al costurilor, prin structura simplă de tarifare în rate lunare egale, pe întreaga durată a contractului. Pachetul acoperă aria de service, asistență rutieră, asistență telefonică, service ITP și garantie extinsă, alături de o transparență completă a costurilor”, a declarat Daniel Antor, CEO, Țiriac Auto.
Aria de service cuprinsă în abonament include prioritate la programare, toate reviziile periodice, reparațiile mecanice și electrice apărute ca urmare a utilizării normale a mașinii, precum și îngrijirea corectă necesară pentru un automobil, iar ca extensie a pachetului pot fi incluse și anvelopele.
Serviciul de asistență rutieră și tractare auto inclus este disponibil utilizatorilor oricând și oriunde pe teritoriul țării. Abonații beneficiază și de asistență telefonică specială, prin call center, la o linie dedicată.

Mai mult decât atât, abonamentul acoperă și verificările ITP necesare conform legslației în vigoare.
Pentru o experiență fără griji, utilizatorii care contractează abonamente Full Service primesc inclus garanția extinsă, pe întreaga durată a contractului.

sursa: publika.md