Servicii de top de angajari videochat in Targu Mures, la Onixstudio.ro

onixstudio.ro

Serviciile de videochat reprezinta inca un subiect tabu in Romania. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca multe persoane percep in mod gresit aceasta meserie, dar si pentru ca nu toate firmele care presteaza servicii de angajari videochat sunt serioase.

 

Pentru a fi sigura ca vei avea parte de o experienta de munca relaxanta si satisfacatoare, este important sa alegi cu grija firma in cadrul careia vei lucra.

 

Avantajele studioului de videochat Onixstudio.ro

Activitatea Onixstudio.ro in zona de videochat este de peste 10 ani, timp in care a fost acumulata experienta necesara pentru a fi pe placul tuturor persoanelor care doresc sa cunoasca tainele acestui domeniu.

 

Seriozitatea si performanta sunt principalele doua atribute care definesc activitatea de zi cu zi. Printre avantajele care recomanda acest studio ca fiind unul de top in acest domeniu se numara urmatoarele:

 

  • Un loc de munca legal

La Onixstudio.ro poti lucra atat prin contract de colaborare, cat si cu carte de munca, in functie de propriile preferinte. Acest loc de munca este unul in conformitate cu legile statului, astfel incat vei avea acelasi statut ca al oricarui angajat din orice alt domeniu.

 

  • Plata avantajoasa

Salariul pe care il vei primi este unul avantajos, care poate creste in fiecare luna in functie de realizarile si implicarea ta. Plata salariului poate fi facuta saptamanal, la doua saptamani sau lunar, acest detaliu fiind ales de catre tine.

 

  • Confidentialitate 100%

Onixstudio.ro este un loc care intelege pe deplin dorinta angajatelor de a avea intimitate, astfel incat asigurarea confidentialitatii este asigurata fiecarui model in parte.

 

  • Flexibilitate

Echipa studioului Onix este una tanara, amabila si prietenoasa, care te va sustine in cazul in care ai un al doilea loc de munca sau cursuri la facultate. Programul de lucru este impartit in trei ture, insa poate fi stabilit impreuna cu reprezentantii studioului si un orar personalizat.

 

  • Grija fata de tine

Pe durata desfasurarii activitatii tale, nu iti vor fi impuse cerinte care te vor obliga sa faci niciodata ceva ce nu ai vrea sau nu iti face placere.

 

Criteriile Onixstudio.ro pentru angajari in videochat

La Onixstudio.ro cel mai important criteriu nu este acela de a arata precum un model, ci este esential ca fiecare persoana sa aiba un aspect ingrijit si o personalitate placuta. Pe langa aceste aspecte, criteriile de angajare in videochat ale studioului nostru prevad si urmatoarele conditii:

 

  • Sa ai cel putin 18 ani impliniti.
  • Sa fii o persoana serioasa.
  • Sa ai bune abilitati de comunicare.
  • Sa ai vointa si incredere in tine.
  • Cunostintele medii de limba engleza, franceza, germana sau olandeza reprezinta un avantaj.

 

De asemenea, experienta in acest domeniu nu este obligatorie. Cu ajutorul echipei Onixstudio.ro si cu determinarea din partea ta, vei putea dobandi cu usurinta experienta in timp.

 

Despre OnixStudio.ro

Onixstudio.ro este un studio legal de servicii de videochat din Targu Mures care a fost infiintat in anul 2006.  De-a lungul celor peste 10 ani de activitate si experienta acumulata, Onixstudio.ro s-a perfectionat in ceea ce priveste acest domeniu, acordand o mare atentie nevoilor angajatelor sale, dar si calitatii serviciilor pe care le ofera.