Servicii de rent a car direct la Otopeni, prin Trax Auto

Serviciile de inchirieri auto sunt un trend care continua sa evolueze, dat fiind ca exista in permanenta cerere din partea publicului. Cu atat mai cautate sunt cele care presupun preluarea masinii inchiriate direct din aeroport, respectiv care pot fi folosite ca mijloc de transport intr-un oras strain.

In randul celor care ajung in capitala, tot mai multi sunt turistii ce prefera inchirierea unei masini pentru a se deplasa decat alternativele cu care sunt deja obisnuiti toti. Atat cei care ajung in Bucuresti prin diverse metode de transport, cat si cei care aterizeaza la Otopeni apeleaza cu incredere la Trax Auto, o firma de rent a car cu experienta in domeniu.

Deviza acesteia este de a presta intotdeauna servicii ireprosabile, indiferent de tipul autovehiculului inchiriat sau de serviciul dorit. Este si unul din motivele pentru care in prezent pune la dispozitia publicului sau numeroase sortimente de autoturisme: dotate cu cutie manuala sau automata, de tip SUV, dar si optiuni de lux. Pentru cei care sunt clienti fideli exista diverse discounturi ce se ofera ca recompensa.

Ce ofera Trax Auto prin portofoliul sau de servicii?

In functie de necesitate, cei interesati regasesc in portofoliul de servicii ale firmei optiuni privind transferul la aeroport, precum si posibilitatea de a inchiria masina dorita, cu preluare de la aeroport. Sunt preferate acestea pentru confortul pe care il ofera, alaturi de accesibilitate, eliminarea unei griji.

Cei care doresc se pot orienta si catre serviciile care presupun inchirierea unei masini cu tot cu sofer. Trax Auto colaboareaza doar cu soferi profesionisti, deci totul se va desfasura in conditii ireprosabile. Astfel de servicii rent a car Otopeni au mereu clienti, dat fiind ca la ora stabilita mijlocul de transport va fi in zona de iesire din aeroport, pregatit pentru a va conduce la destinatia indicata. Drumul va fi mult mai relaxant decat atunci cand solicitantul insusi este soferul.

Pentru cei care doresc o solutie pentru a se deplasa in capitala, firma propune o flota complexa de autoturisme, astfel ca preferinte diverse sunt acoperite: incepand de la masini de clasa mini si pana la cea de lux.

Fiecare in parte vine in dotare cu toate cele necesare pentru a asigura confortul deplin al pasagerilor. Cei care doresc primesc la cerere si scaun auto pentru copil. Este numai unul dintre serviciile suplimentare pe care le ofera.

Nici clientii mai pretentiosi nu pleaca dezamagiti pentru ca vor avea parte de toata atentia de care au nevoie. Cei care sunt mai exigenti cand vine vorba despre masina ce vor conduce, se pot convinge personal ca vor beneficia de eleganta, confort si conditii igienice ireprosabile. Pe https://www.traxrentacar.ro/ regasesc toate detaliile de interes cu privire la masinile disponibile, preturi, modalitatea de inchiriere si pasii de urmat, etc.

In functie de perioada de interes, exista diverse oferte speciale pentru clientii Trax Auto. Care sunt acestea si ce avantaje aduc in general serviciile de rent a car pe care le ofera firma pot afla cei interesati direct pe site-ul mai sus mentionat.