fbpx

Servicii de lucrări de construcții și închirieri utilaje – oferta Gama Admin Construct

Având ca obiectiv principal de activitate Lucrări de construcții civile, societatea Gama Admin Construct, cu sediul în București, este deja o prezență notabilă în sectorul de construcții din România. Cu experiență acumulată începând cu anul 2011, compania oferă pe de o parte servicii variate de construcții, amenajări, reabilitări, iar pe de altă parte vine în ajutorul altor firme din domeniu și a oricăror dezvoltatori de proiecte și lucrări ce au nevoie de închiriere utilaje de construcții, echipamente profesionale de lucru.

“În prezent, societatea prestează servicii în domeniul construcțiilor civile și industriale, lucrări de extindere și reabilitare de apă și canalizare în mai multe zone din țară, branșamente de canal și alimentare cu apă pentru consumatorii casnici și industriali”, se menționează pe https://www.gama-admin.ro/ – website-ul oficial al firmei.

Gama Admin Construct insistă pe calitate în orice proiect demarat, fiecare colaborare terminându-se cu succes. Dovadă în acest sens sunt inclusiv scrisorile de recomandare primite de la partenerii de până acum. De la modernizari și extinderi rețele pluviale la branșamente de canal și alimentare cu apă până la reabilitare drumuri (turnat betoane, turnat covor asfaltic, borduri), de la reabilitare și modernizare străzi și trotuare (terasamente, covor bituminos, montat pavele, pardoseli elicopterizate, betoane amprentate si decorative) până la construcții de locuinte, finisaje interioate și exterioare sau reabilitari termice de clădiri, totul poate fi realizat în cele mai bune condiții de timp de execuție, preț și calitate.

La partea de închirieri utilaje de construcții, putem menționa ca parte din flota de lucru: camioane, buldoexcavatoare, excavatoare, miniexcavatoare, miniincarcatoare, cilindri compactori, placi compactoare, inchirieri maiuri compactoare. Spre exemplu, se pot închiria camioane cu capacitate de transport de 18 mc sau 30 tone. Toate utilajele de construcții sunt în stare excelentă, echipamente profesionale bine dotate, de ultimă generație, capabile să asigure precizie și rapiditate în orice lucrări. Cuvântul cheie în orice ține de procedurile de lucru ale Gama Admin Construct este eficiența.

În materialele oficiale, compania se prezintă inclusiv drept o firmă de construcții a drumurilor și autostrăzilor, ceea ce demonstrează capacitatea de a gestiona proiecte de o asemenea anvergură, deci lucrări extrem de complexe, la cel mai înalt nivel.

“Ca business de familie, nu livrăm doar construcții, ci și eficiență și valoarea lucrului bine făcut. Cu un apetit puternic pentru perfomanță și calitate, compania este formată dintr-o echipă de peste 100 de specialiști în construcții. Prioritatea noastră este livrarea proiectelor de top la timp și încadrându-ne în buget, având la bază trei principii cheie: pasiunea, experiența și ambiția de a performa”, mai spun cei de la Gama Admin Construct.