fbpx

Servicii de logistica in Portul Constanta

Portul Constanta este situat pe coasta vestica a Marii Negre si are o capacitate de operare anuala de 100 milioane de tone si este deservit de catre 140 dane functionale permitand accesul navelor cu o capacitate de pana la 220.000 tdw. Socep va pune la dispozitie 2 terminale si solutii pentru descarcarea si incarcarea navelor in Portul Constanta, vagoanelor, precum si depozitarea containerelor frigorifice cu ISPS implementat si securitate asigurata de societate de paza specializata. Te asteptam in Portul Constanta, dana 34 pentru mai multe detalii despre serviciile noastre.

Deoarece traficul de marfuri inspre si dinspre Portul Constanta este in continua crestere, serviciile noastre sunt analizate si imbunatatite continuu. Investim constant in modernizarea facilitatilor si parcului de masini, garantam constant calitatea serviciilor si oferim clientilor nostri posibilitati pentru operarea oricarui tip de nava. Oferim servicii de stuffing si stripping Constanta in Port, pentru containere si marfuri generale. Dorim, in 5 ani, sa devenim cel mai profitabil operator portuar din portul Constanta si, in acelasi timp, sa crestem calitatea serviciilor oferite clientilor nostri.

Obiectivul nostru este sa oferim clientilor cele mai bune servicii, sa crestem si sa ramanem un punct de referinta in domeniul in care operam. Pentru a atinge acest obiectiv, managementul si angajatii actioneaza ca parteneri si promoveaza un spirit de echipa. Socep este operatorul portuar Constanta de care ai nevoie pe partea de incarcare, descarcare nave, manipulare containere si logistica.