fbpx

Servicii de inchiriat masini de lux

inchirieri auto lux

Esti in cautare de cele mai bune si calitative servicii de inchirieri auto lux? Five rent a car este o firma de inchirieri auto Ploiesti cu cele mai noi si moderne autoturisme ideale pentru evenimente si calatorii.

Servicii de inchirieri auto la ce mai inalt nivel de calitate

Serviciile de inchirieri sunt un mediu de ajutor si sprijin pentru majoritatea clientilor, oferindu-le posibilitatea de a fi constant relaxati de la volanul celor mai noi masini.

In calatorii,vacante sau evenimente speciale inchirierea unei masini iti ofera sansa unui program flexibil, accesibil si libertatea costanta de miscare, iar toate acestea au la baza un confort optim si cele mai bune conditii de transport.

Autoturismele din flota auto, date spre inchiriere, sunt intretinute constant si verificate pentru a indeplini normele de siguranta cele mai inalte. Posibilitatea defectiunilor este aproape inexistenta. Inspectiile tehnice sunt realizate periodic, astfel orice sofer poate pleca la drum fara griji si probleme cu o masina inchiriata.

Transparenta si profesionalismul firmei Five de inchirieri auto lux este un motiv in plus pentru care sa apelati la ei. Promptitudinea si seriozitatea convinge pe majoritatea clientilor, fiind o agentie care investeste foarte mult in produse si consumatori.

Ce modele de lux se poarta la finalul acestui an?

Masinile sunt un accesoriu care nu se demodeaza atat de usor, insa cu cat anul fabricatiei este mai recent, cu atat te vei bucura de o exprienta mai intensa si placuta de-a lungul calatoriilor tale.

Daca intrebi ce modele prefera clientii la finalul acestui an, afla ca marcile de lux sunt la mare cautare, indiferent de motivul deplasarii stii ca vei fi constant in siguranta si intr-un confort aparte.

Dintre cele mai apreciate, la agentia auto Five – inchirieri auto Ploiesti, vei descoperi 5 modele de lux cu care nu ai cum sa treci neobservabil.

Eleganta, rafinamentul si rasfatul sunt caracteristici pe care le poti atinge daca inchiriezi unul din modelele Mercedes cu care Five isi face prezenta pe piata.

Atat Mercedes C Class cat si E Class sunt ca an de fabricatie din 2014, dotate electronic cu majoritatea optiunilor, spatioase, compuse din 5 locuri, detinatoare de asistenta pentru parcare, AC, ABS, EBD si ESP. Ideale oricand pentru orice anotimp.

Pentru o sectiune mai puternica si impunatoare, anul acesta au fost la mare cautare si modelele de BMW din clasa SUV, X1 si X5 cat si un Mitsubishi Outlander. Dotate de asemenea cu cele mai moderne optiuni de ultima generatie, precum senzori si navigatie, totul la un confort optim pentru a te deplasa intr-un mediu de rasfat si elegant.

Inchirieri auto lux – beneficiile unei zile de rasfat

Firma Five de inchirieri auto Ploiesti ofera o multitudine de beneficii si oferte interesante pentru toti cei care apeleaza la serviciile lor. Pe langa seriozitatea si profesionalismul cu care isi trateaza clientii, la Five veti putea gasi o multitudine de game auto de interes precum compact, low-cost sau cargo, orice necesitate poate fi acoperita de catre cei mai buni specialisti.

Sunt transparenti si ofera toate informatiile necesare despre procesul de inchiriere,astfel orice client pleaca de la ei informat cu tot ceea ce este nevoie. Siguranta este una din prioritatile firmei, motiv pentru care investesc lunar tot ce este mai bun pentru intretinerea unor autoturisme de lux.

Flexibilitatea acestei firme va ofera posibilitatea de a alege de unde doriti sa predati si sa preluati o masina inchiriata, serviciile stau la dispozitia dumneavoastra si nu dumneavoastra la ele. Sunteti liberi sa alegeti cele doua locuri, insa daca va este mai util si accesibil, sediul Five se afla in vecinatatea aeroportului Otopeni, un alt loc de unde va puteti alege masina pe care vi-o doriti.

Servicii de inchirieri auto -calitatea unei calatorii

Daca timpul sau job-ul nu iti permite sa te deplasezi intr-o calatorie mai lunga de cateva zile sau saptamani, este bine ca macar putinul destinat vacantei sa fie unul ideal si de calitate. Pentru a profita de calitatea unei calatorii acolo unde nu iti poti permite cantitatea, alege masinile de lux, un prieten ideal pentru drum, sigur si de incredere, indiferent de kilometri.

Fie alegi sa calatoresti impreuna cu familia sau prietenii, le vei oferi cele mai bune conditii de transport, lux, calitate, modern, eficienta, spatiu, relaxare si confort. Un pachet intreg de servicii pentru o calatorie placuta.