Servicii de gazduire e-mail de la ITEXCHANGE CONSULTING SERV

Modul in o afacere este prezenta in mediul online a devenit o caracteristica extrem de importanta pentru clienti si potentiali parteneri. Atunci cand un business este deficitar in ceea ce inseamna prezenta in mediul online sau in comunicarea prin intermediul Internetului increderea in respectivul business scade.

Tocmai de aceea, pentru a avea succes cu afacerea ta in mediul online si a castiga increderea tuturor colaboratorilor este important sa beneficiezi de o infrastructura IT la cele mai bune standarde de performanta. O parte importanta a infrastructurii IT pentru orice afacere este reprezentata de e-mail hosting. Aceste servicii de gazduire e-mail sunt decisive pentru a putea beneficia de o comunicare optima cu clientii si cu partenerii de afaceri.

Pentru a avea garantia faptului ca firma ta beneficiaza de cele mai bune servicii de gazduire e-mail este important ca firma IT pe care intentionezi sa o angajezi pentru administrarea server-ului care gazduieste toate e-mail-urile companiei sa dovedeasca fiabilitate, performanta si securitate pentru respectivele servicii de gazduire e-mail.

Atunci cand alegi sa lasi pe mana specialistilor serviciile de gazduire e-mail vei avea garantia faptului ca nu vei intampina probleme cu spatiul de stocare al e-mailurilor, iar acest lucru se datoreaza faptului ca server-ul va avea suficient spatiu pentru primirea mesajelor si in cazul in care va fi nevoie acest spatiu va putea fi marit.

Mai mult decat atat, securitatea va fi la cele mai ridicate standarde, firmele de specialitate folosind cele mai complexe metode de criptare a e-mailurilor pentru a proteja informatiile de persoanele neautorizate. Monitorizarea constanta a server-ului care gazduieste e-mailurile companiei tale reprezinta un alt mare atuu pe care o firma de specialitate il ofera, iar aceasta monitorizare reprezinta garantia faptului ca serviciul de e-mail hosting functioneaza la parametrii optimi in orice moment, iar in cazul unor disfunctionalitati acestea vor fi solutionate in cel mai scurt timp.

ITEXCHANGE CONSULTING SERV este la dispozitia acelor afaceri care doresc sa beneficieze de ultimele tehnologii in materie de infrastructura IT pentru orice tip de proiect.Echipa de la ITEXCHANGE CONSULTING SERV a cautat constant sa aduca ultimele inovatii din domeniul IT pe piata romaneasca si sa le adapteze cerintelor fiecarui client in parte.

Astfel, daca iti doresti servicii de gazduire e-mail personalizate, atunci nu ezita sa apelezi la specialistii care lucreaza pentru ITEXCHANGE CONSULTING SERV.In domeniul serviciilor de gazduire e-mail la www.itexchange.eu poti beneficia de urmatoarele functionalitati:

  • Spatiu de stocare pentru mesaje de tip e-mail de 5 GB;
  • Un numar nelimitat de domenii;
  • Posibilitatea de a atasa fisiere de dimensiuni de 30 MB in cadrul mesajelor de tip e-mail;
  • Scanarea mesajelor primite/trimise impotriva virusilor, a mesajelor de tip spam sau a programelor de tip Malware folosind echipamente de ultima generatie de la FortiNet;
  • Asistenta tehnica in gasirea eventualelor probleme si solutionarea acestora;
  • Serviciul gratuit de gazduire DNS pentru toate domeniile;
  • Inregsitrari de tip SPF si semnaturi de tip DKIM;
  • Liste de distributie nelimitate care pot contine oricate adrese de email.

Alege sa profiti de toate aceste functionalitati ale serviciilor de gazduire e-mail de la ITEXCHANGE CONSULTING SERV si te vei bucura de cea mai eficienta comunicare in mediul online.