Servicii de curatenie oferite de CleanSpot, firma specializata!

servicii de curatenie

Timpul este mult prea scurt si mult prea pretios pentru a fi irosit facand curatenie. Cu toate ca aceasta (curatenia) este extrem de importanta pentru sanatate, pentru starea de bine, dar si pentru un mediu igienizat si ordonat, aceasta poate fi lasata in grija expertilor. Astfel, veti putea petrece mai mult timp cu familia, cu prietenii sau facand ceea ce va place.

CleanSpot va ofera servcii de curatenie, la un raport avantajos calitate-pret! Trebuie doar sa ii contactati si va veti convinge!

Ce servicii de curatenie oferim?

Avem grija sa indeplinim cerintele si necesitatile unui public cat mai larg, de aceea intervenim intr-o multitudine de spatii, precum: locuinte (apartamente, vile, garsoniere etc.), firme (spatii de birouri, depozite, hale de productie, alte spatii industriale etc.), autoturisme, s.a.

De asemenea, curatenie poate fi de mai multe tipuri: generala, periodica, dupa constructor, curatare ecologica etc. Iata o scurta prezentare a acestora si a ceea ce pot presupune ele:

  • Curatenie in locuinte – stergerea prafului si a corpurilor de iluminat, aspirare si spalare covoare, curatarea si igienizarea bucatariei si a baii, spalarea geamurilor, canapelelor etc.
  • Curatenie la serviciu – colectarea gunoiului, spalarea vaselor, igienizarea bucatariei si a bailor, improspatarea aerului; spalarea mecanizata a mochetei si a podelelor; spalarea fatadelor de cladiri, etc.
  • Curatenie in masina – polish auto, spalare exterioara, curatare tapiterii si detailing autoturisme, autobuze, autocare, microbuze, rulote, avioane etc.
  • Curatenie dupa constructor – debarasarea resturilor (moloz, ambalaje, cartoane) si depozitarea lor in spatii special destinate; stergerea de praf a peretilor cu ajutorul echipamentelor speciale; curatarea corpurilor de iluminat; curatarea plintelor, prizelor, intrerupatoarelor; curatarea amanuntita a tocurilor si a usilor; spalarea geamurilor, chiar si a celor greu accesibile; curatarea si igienizarea grupurilor sanitare si a bucatariei; spalarea mecanizata a pardoselelor – mocheta, linoleum, gresie, pietre naturale, parchet; etc.
  • Servicii de curatare mecanizata.
  • Spalare geamuri – ferestre locuinte, vitrine de sticla, pereti despartitori din sticla etc. Curatarea se face prin metode clasice, dar si cu ajutorul mecanismului ecologic de spalare geamuri cu apa pura 100%.
  • Spalare canapele (fotolii, scaune) – din piele sau din material textil.
  • Curatare ecologica cu produse ca: bicarbonat de sodiu, otet, suc de lamaie, aparat de curatat cu aburi etc.

Servicii de curatenie pentru care puteti contacta echipa CleanSpot

Aceste servicii de curatenie amintite anterior, sunt doar cateva dintre operatiunile pe care le realizam la un nivel ridicat de profesionalism, prompt si cu rezultate ireprosabile. Bineinteles, nu ne axam exclusiv pe acestea, ci suntem deschisi la necesitatile si cerintele fiecaruia dintre voi.

Contactati CleanSpot pentru servicii de curatenie profesionale!

Atunci cand doriti sa lasati in grija specialistilor, curatenia ce trebuie efectuata in locuinta, la munca sau in masina, trebuie sa luati legatura cu echipa CleanSpot, iar problemele sunt ca si rezolvate.

Intervenim prompt si finalizam rapid, oferind cele mai bune rezultate in materie de servicii de curatenie.

Clientii nostri de pana acum nu au decat cuvinte de lauda la adresa echipei, iar acest lucru nu face decat sa ne motiveze sa fim mai buni in ceea ce facem.

Va asteptam si pe voi sa va bucurati de un parteneriat deschis, bazat pe comunicare, seriozitate si corectitudine.

servicii curatenie

———————————-

CONTACT

Website: https://www.cleanspot.ro

Telefon: 0747.171.409