Servicii de consiliere si orientare profesionala pentru studenti la drept

Activitățile proiectului din perioada decembrie 2014 – martie 2015 au vizat realizarea unor întâlniri în care 52 de studenți ai Universității Româno-Americane și 25 ai Universității Titu Maiorescu au fost informați cu privire la oportunitățile oferite prin serviciile de consiliere și orientare profesională.
Consilierea profesională în carieră, realizată de cadrele didactice – experți ai proiectului, a avut un efect benefic asupra studenților, stimulând demersul de autocunoaștere și conștientizarea propriilor interese profesionale.
În perioada anterior menţionată a fost realizată și o vizită de studiu în cadrul Agenției Naționale Antidrog.
De asemenea, au fost semnate 9 parteneriate pentru organizarea și desfășurarea stagiilor de pregătire practică, după cum urmează: Curtea de Apel București; Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție; Cabinet de avocatură Huluta Razvan; Birou individual notarial Manuela Tabaras ; Cabinet individual de avocat Mădălin Irinel Niculeasa; Primăria Sectorului 1 București; Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București ; B.E.J.A. Olteanu, Haja, Ghinea; B.E.J.A Dumitrache și Dumitrache.

Pentru a fi la curent cu evenimentele ce urmează a se derula, vă adresam invitaţia de a urmări implementarea acestui proiect prin intermediul portalului web.

Detalii suplimentare se pot obține de la doamna conf. univ. dr. Mihaela Pruna, Manager proiect ; tel. 0740044272 ; e-mail practica.drept.2014@gmail.com