Servicii de colantare/personalizare auto profesionala la Green Fish

11 noiembrie 2020
Autor:
Touch Media

Ai nevoie de colantare profesionala? Vrei sa iti promovezi afacerea si te-ai gandit sa iti personalizezi autoturismul? Green Fish iti ofera atat servicii de print standard, tricouri imprimate din bumbac 100% cat si colantare profesionala pentru masinile din cadrul companiei. Daca ai nevoie de o improspatare a imaginii, iti propunem cea mai eficienta metoda de promovare a afacerii, colantarea profesionala de la Greenfish. Transforma-ti masinile firmei, personalizeaza-le exact asa cum iti doresti si astfel beneficiezi de un serviciu rapid, eficient si cu cel mai mic cost, de promovare a afacerii tale.

Iti stam la dispozitie cu mai multe detalii despre colantarea auto, te ajutam cu personalizarea pentru masinile din cadrul companiei tale. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si impreuna sa punem la punct toate detaliile legate de design, inscriptionare, culori, materiale, pentru ca apoi sa te poti bucura de o masina ce atrage toate privirile. Va oferim si tricouri imprimate din bumbac 100%, imprimate cu logo-ul companiei sau cu ce text vrei tu.

Iti oferim toate avantajele colantarii profesionale cand vine vorba despre masina ta! De la detalii legate de design, alegerea culorilor, materialelor si modului de lucru, pana la asistenta, iti stam la dispozitie cu servicii de inscriptionare masini, colantare si personalizare. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram