Servicii de arhivare documente la cele mai mici preturi de la Stefadina ro

Chiar daca unii ar spune ca informatiile nu sunt perisabile sunt si acestea o materie care se poate „degrada”, intrucat o informatie care ajunge la destinatar mult prea tarziu isi pierde valoarea sa si in plus calitatea de actualitate a unei informatii se pierde destul de rapid.

Ce presupune procesul de arhivare documente

În cadrul unei organizații se creează informații și se consumă informații. Un document care nu ajunge la utilizator la momentul potrivit își pierde din utilitate. În consecință, se impune ca o necesitate stringentă arhivarea electronică a documentelor.

Digitizarea și indexarea asigură legături, grupări, numiri, protecții de securitate, permisiuni de utilizare și regăsire, ordonate într-o structură și secvență logică.
Procesul de digitalizare a documentelor este un proces complex, manevrarea fizică a acestora fiind continuată de digitalizarea lor, pagină cu pagină. Indexarea fişierelor şi arhivarea virtuală a documentelor încheie procesul de digitalizare.

Care este procedura pentru arhivarea documentelor

Cu o experienta in domeniu de 18 ani firma Stefadina presteaza servicii de arhivare documente si transpunerea lor intr-o forma digitala avand in vedere metoda de indexare pe care clientul o doreste. Totul se desfasoara foarte simplu si usor: in primul rand se pregatesc documentele clientului, apoi se trece la scanarea acestora fara vreo problema in ceea ce priveste dimensiunile documentelor si nu in ultimul rand se indexeaza.