fbpx

Servicii de curierat rapid – GCouriers

firma curierat rapid bucuresti

Livreaza colete si documente importante, pe distante mici si mari, in cel mai scurt timp de la comanda. Fie ca iti doresti sa faci o supriza celor dragi sau este necesara expedierea in 60 de minute a unor documente importante, GCouriers pune la dispozitie curieri antrenati pentru expeditii A.S.A.P. cu servicii de curierat rapid, adaptat necesitatilor tale.

Servicii de curierat rapid – Despre GCouriers

Un proiect nou in Romania, ce ofera posibilitatea de a pune la dispozitie noi locuri de munca part-time, GCouriers este solutia expeditiilor rapide si in maxima siguranta a coletelor tale de mare importanta.

Cu o platforma specializata ce iti ofera posibilitatea de a selecta curierul dorit, prin vizualizarea unui profil bazat pe fotografii si recenzii acumulate in urma expeditiilor precedente, GCouriers are avantajul de a crea transparenta si facilitate.

Intreaga activitate se realizeaza prin intermediul aplicatiei mobile GCouriers, valabila pe Magazin Play pentru descarcare. Complexa si personalizata pentru o functionalitate rapida, aplicatia GCouriers a fost creata impreuna cu echipa de programatori de la Creative Ones – firma programare WEB si creare magazine online.
Inscrie-te online pe website, descarca aplicatia si da start livrarilor tale A.S.A.P.!

GCouriers – Avantajele serviciilor de curierat rapid in Bucuresti

Desi numarul de companii ce ofera servicii de curierat rapid este in crestere, posibilitatea oferirii de livrare rapida a pachetelor fiecarui expeditor este scazuta.

curierat rapid in bucuresti

La GCouriers oferim posiblitatea livrarii rapide a coletelor, in maxim 60 de minute de la preluare, pentru o raza de 60 Km de la locatia expeditorului.

Pentru distante peste 60 Km, timpul de livrare va creste si va fi comunicat in prealabil expeditorului.

Selecteaza tipul de livrare dintre trei categorii de curieri:

– Curierul Alb pentru o greutate de maxim 1 Kg a coletului si o distanta maxima de livrare de 5 Km
– Curierul Gri pentru o distanta de maxim 60 Km, fara limita de greutate a coletului
– Curierul Mov fara limita de distanta sau greutate

Elibereaza-te de stresul expeditiilor rapide, utilizeaza o platforma dedicata pentru selectarea tipului de livrare, alege curierul dorit in functie de numarul de recenzii si livreaza A.S.A.P. direct catre destinatie.

Contact servicii de curierat rapid

Viziteaza-ne online la www.gcouriers.com, inscrie-te utilizand formularul de inscriere pentru Cont Client, descarca aplicatia mobila GCouriers de pe Magazin Play si livreaza documente si colete importante, in cel mai scurt timp de livrare propus de catre o firma de curierat rapid.

Plaseaza acum prima comanda, livreaza A.S.A.P.!