fbpx

Servicii complete pentru a scapa de rozatoare si de insecte

Cu siguranta ca cei mai multi dintre noi au auzit sau chiar au avut problema rozatoarelor sau a insectelor. Chiar si capitala Romaniei intampina probleme cu rozatoarele. Dincolo de partea estetica si olfactiva, prezenta rozatoarelor inseamna si riscuri la adresa sanatatii oamenilor. Tot la fel si in cazul insectelor vorbim despre factori care pot raspandi diferite tipuri de boli periculoase pentru sanatatea oamenilor.

Tocmai de aceea este indicat sa luam masuri prompte astfel incat insectele si rozatoarele sa fie indepartate si sa nu se permita inmultirea acestora. Desi de multe ori sunt luate masuri pe cont propriu pentru a starpi rozatoarele sau insectele, trebuie spus ca este indicat sa apelam la acele firme care ofera servicii profesionale pentru deratizare si dezinsectie. O astfel de firma inseamna de cele mai multe ori servicii complete pentru a scapa de soareci, sobolani sau insecte.

Cauzele aparitiei rozatoarelor si a insectelor

Atunci cand remarcam prezenta rozatoarelor sau a insectelor in locuinta personala, in spatiul unde ne desfasuram activitatea ori in acele depozite de alimente in cazul anumitor domenii de activitate suntem foarte deranjati de prezenta acestora. Trebuie spus ca exista mai multe cauze care pot duce la aparitia rozatoarelor sau a insectelor.

O prima cauza o reprezinta existenta alimentelor care atrag tot felul de insecte si rozatoare precum soareci sau sobolani. O alta cauza importanta o reprezinta faptul ca exista medii propice pentru dezvoltarea si inmultirea acestor daunatori, medii precum canalizarea, subsolurile sau diferitele spatii industriale si spatii comerciale. Nu in ultimul rand vorbim si despre igiena deficitara in spatiile publice sau in cele private.

Toate acestea pot duce la aparitia si inmultirea rozatoarelor si a insectelor, iar prezenta acestora in preajma oamenilor inseamna atat riscuri la adresa sanatatii, cat si neplaceri din punct de vedere vizual sau olfactiv pentru cei care locuiesc in zone sau spatii unde prezenta acestor daunatori este remarcata.

Deratizare si dezinsectie profesionala

Indiferent daca ai nevoie de dezinsectie plosnite de pat sau dezinsectie gandaci, ori daca rozatoarele s-au inmultit peste masura si nu reusesti sa le faci fata, o firma profesionista in domeniul deratizarii si al dezinsectiei iti garanteaza cele mai eficiente rezultate, dar si rezultate de lunga durata. Echipamentele din dotare si intreaga aparatura folosita pentru operatiunile de deratizare si dezinsectie sunt foarte performante si extrem de eficiente. Din dotarea unei astfel de firme nu lipsesc nebulizatoarele, termonebulizatoarele, atomizoarele, statiile de intoxicare sau capcanele pentru daunatori.

Daca ai nevoie de astfel de servicii profesionale pentru dezinsectie sau deratizare Constanta, tot ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi la firma EuroPrest. Cu peste 20 de ani de experienta, aceasta firma asigura servicii complete pentru a te scapa de rozatoare si de insecte.