fbpx

Service Tablete si Telefoane – Reparatii Tablete la Goldnet

http://tablete-service.ro/

Service Tablete si Telefoane – Reparatii Tablete la Goldnet

Noi, cei de la  Goldnet Service SRL avem o experienta de peste 10 ani in IT si de-a lungul timpului ne-am specializat pe service laptop-calculatoare,tablete, telefoane, reparatii placi de baza laptop, inlocuiri si reparatii de ecrane laptop sau monitoare de calculator, reparatii si inlocuire de cabluri la alimentatoare,mufe alimentare sau usb etc.

Deci daca tableta pe care o folositi nu mai functioneaza corespunzator, sunteti din Bucuresti sau din provincie, atunci apelati la serviciile noastre. Indiferent de modelul tabletei : Apple , Samsung , Asus , Allwiew , Lenovo etc. Va putem oferi solutiile cele mai potrivite pentru problemele pe care le intampinati cu acestea.

Service Tablete si Telefoane – Ce servicii oferim la sediul nostru din Bucuresti?

SERVICE TABLETE – Reparatii Tablete la Goldnet Service

Diagnosticare tableta – gratuita

Oferim tuturor clientilor o diagnoza gratuita astfel incat sa ne dam seama atat noi cat si dumneavoastra de starea tabletei cat si de eventualele solutii la problemele pe care le gasim. Identificand problema pe care o aveti, va putem spune, cu aproximatie, costurile reparatiei si timpul de executie.

Reparatii tochscreen si display

Daca pe ecran anumite zone cu pixeli nu mai sunt afisate culorile potrivite, ori daca digitizorul nu mai merge, atunci ar trebui sa tratati aceste defectiuni cu seriozitate si sa veniti la sediul nostru pentru remedierea problemei .

Reparatii microfon/ boxe defecte/butoane nefunctionale

Sunt multi utilizatori care s-au plans ca aceste componente au incetat sa mai functioneze cum trebuie, astfel ca ne-am adaptat si va putem ajuta si cu astfel de defectiuni.

Reparatii mufa alimentare

După cum ar fi logic, orice dispozitiv trebuie scos din mufă trăgând uşor şi perpendicular, altfel mufele riscă să se rupa sau sa se dezlipeasca.

Mufa de alimentare este un element vulnerabil care se poate desprinde fiind lipita direct pe placa de baza. După tratamente eronate repetate, invariabil vei ajunge la service tablete pentru remedierea acestei probleme. Inlocuirea mufei de alimentare, fiind subdimensionata, nu este un exercitiu pe care il poate face oricine acasa, de aceea te asteptam la noi  la service tablete

Reparatii cauzate de contactul cu lichid

Daunele cauzate de contactul cu apa sunt cele mai frecvente probleme cu care se confrunta posesorii de tablete.
Simptomele nu sunt mereu imediate, deoarece apa patrunsa in interior face ca piesele componente sa oxideze si astfel tableta nu mai functioneaza. Daca apa ajunge in baterie atunci exista riscul ca tableta sa fie stricata definitiv. Este indicat ca imediat sa stingi tableta si sa ii scoti bateria daca ai varsat lichide pe aceasta. Lucru  valabil de altfel  si pentru telefoane si pentru laptopuri. Indiferent de situatie, daca nu mai functioneaza tableta, nu mai asteptati si apelati la service tableta.

Oferim service tablete la cele mai mici preturi si putem fi contactati oricand in intervalul mentionat pe site la numarul de telefon: 0786.050.510