fbpx

Service auto K9: mereu langa clientii sai

Service auto K9 nu este doar un simplu service unde soferii vin sa isi repare masinile. Auto K9 isi propune sa ofere tot ceea ce un sofer si-ar putea dori pentru autoturismul sau: servicii auto de foarte buna calitate datorita personalului bine instruit si pus la punct cu ultimele noutati, echipamente moderne, statie ITP moderna si asistenta daune asigurari. In ceea ce priveste ultimele doua servicii, nu orice service auto dispune de ele, cu toate ca sunt extrem de importante pentru un client care isi doreste sa ramana fidel atunci cand este multumit de service.

Cu siguranta realizarea ITP Bucuresti nu este atat de greu de efectuat, dar daca la final ceva nu este in regula cu masina? Daca ai nevoie de o reparatie, oricat de mica ar fi ea? In acest caz, Auto K9 este la mai putin de o secunda distanta si te poate ajuta cu absolut orice, indiferent de complexitatea problemei. Nu in ultimul rand, preturile sunt foarte accesibile, reprezentand un raport calitate-pret de nerefuzat.

In ceea ce priveste asistenta daune asigurari, service auto K9 pune la dispozitia clientului servicii gratuite de tractare in cazul in care incidentul rutier are loc in judetul Ilfov sau in Bucuresti, personalul ofera asistenta si ajutor in completarea dosarului de dauna, nefiind importanta societatea la care clientul este asigurat. Auto K9 ofera decontarea in mod direct cu cele mai importante societati de asgurari si realizeaza reparatii auto la cele mai inalte standarde posibile.

Pentru soferii care sunt asigurati prin Euroins, Auto K9 ofera constatare la sediu in caz de accident in trafic. De asemenea, clientii pot contacta telefonic consilierul auto in legatura cu ofertele personalizate pentru polite RCA si CASCO. Clientii primesc bonusuri pentru orice tip de polita si vor fi anuntati din timp atunci cand este cazul de reinnoire.

Prin diversitatea serviciilor oferite, Auto k9 isi doreste sa deomonstreze clientilor sai ca un service complex poate fi impecabil in ceea ce face indiferent de departament, fie ca vorbim de vopsitorie auto, mecanica auto sau chiar ITP.