Septembrie si marea noastra draga!

O camera spatioasa intr-o pensiune Eforie Nord nu costa prea mult mai ales daca te duci in Septembrie, adica mai la spartul targului cum s-ar zice. S-ar putea sa prinzi si niste oferte bune tot pentru ca lumea si-a terminat concediile iar pensiunile inca mai au nevoie de clienti. O camera cu vedere la mare, terasa, paturi comode si miros sarat adus de briza in fiecare seara e cam tot ce-ti poti dori la ora actuala. In plus, bronzul de toamna e mult mai bland cu pielea, mult mai sanatos si mai rezistent.

Nu ezita sa petreci ultimele zile de vara tarzie pe plaja. Frigul vine curand si sigur vei regreta faptul ca nu te-ai distrat suficient vara asta. Alege cazarea si pregateste-te de ultima aventura a verii! Inca mai e timp frumos! Suna la vila din Eforie Nord, Lamer, este deschisa tot timpul anului, iar acum cand sezonul estival s-a incheiat are super oferte pentru turisti nu doar la cazare, ci si la mancare, un pachet complet pentru luna septembrie.

Daca te gandesti cu melancolie la mare, la draga noastra mare pentru ca nu ai reusit sa o vezi anul acesta, arunca o privire la meteo, vezi ce temperaturi iti rezerva luna septembrie si mergi un weekend, asa pe fuga tot frumos va fi, aceleasi peisaje, aceiasi briza si valuri indraznete ca de fiecare data. Hotelul din Eforie Nord deschis tot timpul anului nu te va impiedica sa iti rezervi o camera chiar si la sfarsit de septembrie.