SEO si Adwords Fac echipa buna

Principalele instrumente utilizate in cadrul marketingului online sunt SEO si Google Adwords. Utilizate impreuna, acestea genereaza rezultatele scontate. Cum poti planifica cele mai eficiente campanii, afla chiar acum!

Ce este SEO?

SEO = Search Engine Optimization, cu exactitate: optimizare pentru motoarele de cautare. Cu o serie de strategii special concepute, acestea au capacitatea de a afisa in topul primelor rezultate ale cautarilor utilizatorilor de internet, website-ul targetat in cadrul campaniei de promovare SEO.
SEO ofera rezultate intr-un timp aproximat intre 6-12 luni de campanie activa.

Ce este Google Adwords?

Spre deosebire de serviciile SEO, campaniile Adwords iti ofera posibilitatea de a ajunge printre primele rezultate in cadrul cautarilor pe Google, inca de la inceputul campaniei. In limita a unui buget fix/zi, bazat prin intermediul unei licitatii pe cuvinte cheie care pot genera rezultatele dorite, campaniile Adwords ruleaza si se opresc atunci cand bugetul numai este alocat, afisarile si traficul stopand impreuna.

Spre deosebire de campaniile de promovare prin Adwords, serviciile SEO sunt vizibile mult timp dupa oprirea campaniei de promovare, bazandu-se pe o serie de algoritmi si strategii de promovare complexe care va garanteaza rezultate in topul cautarilor publicului pentru o lunga perioada de timp.

Afla si tu cum poti implementa cele mai eficiente campanii SEO sau Adwords, contacteaza-ne la numarul 0740 065 563, viziteaza-ne la www.creative-ones.com/ro/ sau scrie-ne la adresa office@creative-ones.com