SEO pentru Startup-uri – un concept unic în România, dedicat antreprenorilor aflați la început de drum în online

seo pentru startup-uri

Bazându-se pe o experiență însemnată în îndrumarea afacerilor în online, și cunoscând, așadar, dificultățile pe care antreprenorii le întâmpină în încercarea de a reuși să devină vizibili și de a atrage clienți, agenția AdMarks a lansat un nou serviciu: SEO pentru Startup-uri.

Neil Patel, unul din cei mai buni specialiști în Marketing Online din lume, declara la un moment dat că aproximativ 90% dintre startup-uri eșuează. În România, programul Start-up Nation încă este la început, ultimele date legate de acesta indicând 10.000 de planuri de afaceri verificate și 7.000 de contracte semnate. Așadar, este prea devreme pentru estimări privind rata de reușită a startup-urilor din România. Un lucru, însă, e cert. Cele mai multe afaceri care se bazează pe mediul online pentru a prospera greșesc din (prea) multe puncte de vedere. Iar, de cele mai multe ori, aceste greșeli sunt plătite cu prăbușirea businessului.

De aceea, AdMarks a creat SEO pentru Startup-uri, un serviciu care-și propune să vină în sprijinul antreprenorilor cu toate informațiile de care au nevoie pentru a-și elabora o strategie corectă încă de la începuturile lor în mediul de afaceri.

SEO pentru Startup-uri este un serviciu care a apărut ca răspuns la ajutorul necerut, ca să spun așa, al businessurilor din online. Deși pare că este un domeniu la care toată lumea se pricepe și că e ușor să te bazezi pe puterea internetului pentru a te face cunoscut, experiența noastră ne-a demonstrat, de fiecare dată, că antreprenorii se lovesc inevitabil de probleme precum lipsa vizibilității, imposibilitatea de a ajunge la publicul lor țintă, de a-și convinge potențialii clienți să le cumpere serviciile sau produsele și, nu în ultimul rând, de a-și depăși concurența. Aceste probleme, tratate în mod greșit, duc, de cele mai multe ori, la eșec”, a spus Florin Pețu, Managing Partner AdMarks.

SEO pentru Startup-uri este, așadar, un serviciu, care îi oferă antreprenorului un set de informații care îl pot ajuta să ia cele mai bune decizii într-un moment crucial al businessului.

De ce SEO?

Pentru că Google este unul dintre cele mai importante canale de vânzare și pentru că acesta cuprinde foarte multe informații despre clienții unei afaceri și despre cum se poate ajunge la ei.

Zilnic, Google procesează peste 3,5 miliarde de căutări și toate datele statistice indică același lucru: faptul că majoritatea oamenilor caută pe internet un produs ori un serviciu înainte de a investi în el.

Așadar, site-ul a devenit indispensabil aproape oricărei afaceri și cele mai grele lupte se duc pentru primele poziții afișate în prima pagină din Google.

Iar SEO este singura soluție care poate acoperi, pe termen lung, nevoia de optimizare a oricărui site, fie el de prezentare sau magazin online.

De ce SEO pentru Startup-uri?

Deoarece, pentru a câștiga o astfel de luptă, orice antreprenor are nevoie de o strategie cât mai bună chiar înainte de a începe să-și creeze site-ul și, evident, înainte de a decide în ce canale de marketing să investească bani.

Și, nu în ultimul rând, pentru că un adevarat antreprenor trebuie să fie informat ca să poată lua cele mai bune decizii: „Am creat, așadar, acest concept unic în România, pentru că ne dorim să avem un mediu de business sănătos, cu anteprenori care au o strategie și care se informează temeinic pentru a lua deciziile cele mai bune”, a mai precizat Florin Pețu.

Despre AdMarks

AdMarks este o agenție de marketing digital înființată din dorința de a le oferi businessurilor din Romania un partener în mediul online.

Pentru că suntem la începuturile unei ere digitale încă există foarte multe necunoscute pentru oamenii de afaceri, iar AdMarks a luat ființă tocmai pentru a fi lângă aceștia, pentru a-i ajuta să înțeleagă respectivele necunoscute și pentru a-i susține în adaptarea afacerii la noul mediu.

Deși trăim vremuri în care există acces la cel mai mare volum de informație din toate timpurile, aceasta s-a diluat iar oamenii sunt din ce în ce mai confuzi. De aceea, unul dintre principalele scopuri ale agenției AdMarks este cel de a oferi calitate într-un mediu care devine, pe zi ce trece, tot mai superficial.