fbpx

SeniorSFA pe Android: vanzari marketing training service obiective pentru echipele din teren

SeniorSFA pe Android este cea mai recenta solutie de management al activitatii echipelor de pe teren lansata de Senior Software. Interfata sistemului este optimizata pentru fiecare tip de dispozitiv mobil – smartphone sau tableta – oferind personalului din teren productivitate si confort inca de la prima utilizare. Cu SeniorSFA pot fi gestionate atat activitati de vanzare tranzactionala, adeseori intalnita in distributia de bunuri de larg consum, cat si de vanzare consultativa, de echipamente cu valori mari si activitati de service aferente:
• Utilizatorii aplicatiei au acces la pasi de vanzare personalizati pe categorii de clienti sau articole si la cele mai bune practici validate de vanzatorii cu experienta, iar functionalitatile de training online scurteaza perioada de acomodare si integrare a personalului nou.
• Prin intermediul SeniorSFA pot fi transmise informatii despre stocul clientilor direct catre departamentul de aprovizionare, pentru a facilita dimensionarea corecta a stocurilor si corelarea acestora cu vanzarile.
• Personalul de pe teren poate urmari daca sunt respectate modalitatile convenite de asezare a marfurilor in magazin cu ajutorul planogramelor din SFA. Un merchandising corect si transparent va rezulta in cresterea vitezei de rotatie a stocurilor la raft.
• Toate oportunitatile identificate de echipele mobile in piata sunt introduse imediat in sistem si transmise la sediu in vederea inceperii actiunilor necesare castigarii acestora.
• Orice informatie referitoare la actiunile concurentei, precum si feedback-ul de la clienti sau interactiunile cu acestia sunt inregistrate rapid in sistem si trimise catre sediul central.
“Din totalitatea informatiilor utile existente in piata si accesibile echipelor mobile, doar o mica parte este stocata in sisteme informatice si transformata in analize manageriale. Cu SeniorSFA companiile isi pot transforma utilizatorii mobili in surse de informatii valoroase, disponibile imediat pentru analiza si elaborarea de strategii de vanzare competitive, usor de adaptat conditiilor in permanenta schimbare din piata.” Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software.
SeniorSFA asigura atingerea obiectivelor generale ale companiei oferind fiecarui utilizator posibilitatea de a-si urmari permanent proprii indicatori de performanta, gradul lor de indeplinire si efortul necesar pentru a-i atinge. Transparenta obiectivelor si a activitatilor desfasurate va determina intreaga echipa sa se raporteze la vanzatorii cu cele mai bune rezultate.
Componenta de raportare a SeniorSFA este dezvoltata pe cea mai performanta platforma de analiza a datelor la nivel mondial. Interfata intuitiva permite efectuarea oricarui tip de analize interactive, grafice sau tabelare, doar prin drag&drop, de catre un numar nelimitat de utilizatori.

Pentru mai multe detalii accesati www.SeniorERP.ro
Despre Senior Software:
Senior Software este o companie infiintata in anul 2003, care s-a extins in 2008 prin infiintarea punctului de lucru din Constanta. 2009 a insemnat lansarea sistemul SeniorCRM, dezvoltat pe platforma Microsoft XRM, cu peste un milion de utilizatori la nivel mondial, iar 2010 lansarea SeniorVisualBI, sistemul de analize manageriale dezvoltat pe platforma Tableau Software, numarul unu mondial in vizualizarea datelor.
Cresterea constanta din fiecare an s-a datorat profesionalismului echipei Senior si calitatii solutiilor oferite. Inteligenta, dezvoltarea personala si inovatia tehnologica caracterizeaza un mediu de lucru dinamic, cu oportunitati de dezvoltare profesionala.
Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows Server, Web Services si .NET Framework.

Printre clientii Senior Software se numara:
Walmark Romania, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Akzo Nobel Coatings Romania, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenti, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Dacia Plant, Gamacris Distributie, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, Fares Orastie, Sipex Company, Duraziv etc.