fbpx

SeniorERP for Retail – Solutia software si hardware completa pentru distribuitorii si producatorii care detin magazine

Astfel, sistemul ofera o serie de functionalitati inovatoare pentru cresterea performantei acestui canal de vanzare: interfata touch-screen, modalitati multiple de plata, programe complete de fidelizare cu suport pentru microplati si microcreditare, integrare cu echipamente de cantarire, inventariere cu cititoare de coduri de bare mobile etc. Companiile care aleg SeniorERP for Retail obtin de asemenea acces la cea mai dezvoltata retea de service pentru solutii informatice destinate retail-ului mic si mijlociu din Romania.
SeniorERP for Retail reprezinta un pas important in strategia Senior Software de a sustine cresterea competitivitatii companiilor prin sisteme specializate pe verticale de piata, avansate functional si tehnologic:
“Constatam in ultima perioada o extindere a activitatii uzuale a distribuitorilor si producatorilor prin deschiderea unor lanturi proprii de magazine. Acest trend are mai multe cauze, unele obiective, datorate consolidarii canalelor traditionale de vanzare, altele subiective, datorate contextului specific al unei companii. In orice situatie este necesara elaborarea unor strategii specifice si accesul la instrumente care inglobeaza o cantitate cat mai mare de bune practici ale activitatii de retail. SeniorERP for Retail ofera toate aceste elemente printr-o platforma robusta si functionalitati inovatoare destinate cresterii si loializarii portofoliului de clienti ai lantului de magazine. ” Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software

SeniorERP for Retail powered by SmartCash acopera cerintele de analiza si management de la sediul central, precum si cele de operare si interactiune din magazine, prin cele trei componente:
– Head Office, componenta specifica sediului central, unde SeniorERP for Retail ofera posibilitatea
o accesarii rapide a informatiilor consolidate despre nomenclatoare, vanzari, stocuri
o coordonarii politicii comerciale
o controlling – evaluarea fiecarui magazin ca si centru de profit
o managementul politicilor de fidelizare etc.
– Back Office, componenta destinata fiecarui magazin, prin intermediul careia poate fi controlat fluxul de marfa din momentul aprovizionarii si pana la iesirea prin punctele de vanzare. Sistemul asigura:
o controlul in timp real al vanzarilor
o organizarea receptiei de marfa
o etichetarea automata
o inventarierea mobila etc.
– Front Office, componenta destinata fiecarui punct de vanzare din magazine, are o interfata extrem de intuitiva, de tip Touch Screen si poate functiona alaturi de o gama larga de imprimante fiscale sau case de marcat, pentru a raspunde elegant la exigentele de buget ale clientilor.

Principalele beneficii ale utilizarii SeniorERP for Retail sunt:
a. Viteza de lucru si intuitivitate crescuta datorita specializarii sistemului pe verticale de piata;
b. Siguranta si securitatea datelor datorita platformei tehnologice robuste, mature;
c. One Stop Shop – achizitia solutiei complete de la un singur furnizor;
d. Scalabilitate in cresterea numarului de puncte de lucru sau diversificarea canalelor de vanzari si controlul centralizat al acestora;
e. Time to market – implementarea rapida a deciziilor luate la nivel managerial si preluarea automata a informatiilor din magazine;
f. O platforma care se dezvolta alert, fapt garantat de ritmul accelerat de innoire al sistemului si de incorporarea feedback-ului din cele peste 3200 de locatii in care este implementat SmartCash;
g. Disponibilitate crescuta si raspuns in timp real prin cea mai puternica retea de service pentru magazine la nivel national, prin Call Center, Voice Mail, Email, Suport Tehnic local, Portal Web, Forum, Tutoriale, Manual Utilizare Online si 35 de parteneri certificati pentru suport tehnic in tara.
Noul produs, SeniorERP for Retail, este rezultatul parteneriatului cu Magister, dezvoltatorul platformei SmartCash RMS:
“Beneficiul indiscutabil al colaborarii dintre Senior Software si Magister este generarea unei platforme omogene si extrem de performante rezultata din know-how-ul specializat al fiecarei companii. SeniorERP for Retail powered by SmartCash este insa mai mult decat un produs, este un proiect de cooperare unica pana in acest moment in Romania, pentru constructia unei infrastructuri informatice complete, necesara pentru extensia de retail a unui business de productie sau distributie. Iar cand spunem infrastructura, ne referim la tot: hardware, software, acoperire head, back si front office si service. Magister a pus la dispozitia proiectului intreaga sa experienta, solutii software inovatoare si solide si un sistem national de suport si service. ” Dor Bujor Padureanu, Director General Magister
Pentru detalii accesati: http://www.seniorerp.ro/seniorerp_for_retail
Datorita atentiei acordata de echipa Senior Software de a raspunde nevoilor specifice ale clientilor, SeniorERP ofera instrumente dedicate pentru fiecare canal de vanzare: SFA pentru vanzarea prin agenti, EDI(Electronic Data Interchange) pentru vanzarea prin Key Accounts, Portal B2B si B2C pentru vanzarea online, o interfata intuitiva in sistem pentru vanzarea directa si SeniorERP for Retail pentru magazine.
Despre Senior Software
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM.

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows Server, Web Services si .NET Framework.
Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Printre clientii Senior Software se numara:
Altius, Akzo Nobel Coatings, Multibond Dural, Auto Alex, Randler, UPS Romania, Curierat Roman Express, Regency Company, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Hofigal,Biochefarm, Mirano International, Rosims Invest, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, Ficosota Sintez Romania, General Industry, Sentia etc.