Senior Software lanseaza SeniorWMS – componenta de baza in managementul lantului logistic destinata gestiunii depozitelor

SeniorWMS gestioneaza marfurile din depozite prin implementarea si controlul fluxurilor de lucru specifice. Datorita mecanismului de interfatare extrem de flexibil, sistemul WMS poate fi implementat atat individual, cat si integrat in suita SCM sau cu alte solutii Senior Software.
Caracteristicile sistemului WMS – gradul de ridicat de customizare si flexibilitate, suportul dedicat si timpul rapid de implementare – il fac accesibil unei varietati mari de companii, oferind beneficii precum:
• Scaderea costurilor de gestiune a marfurilor
• Optimizarea spatiului de depozitare
• Scaderea timpului de picking si de livrare
• Cresterea productivitatii angajatilor
• Eliminarea erorilor de natura umana
• Evitarea situatiilor de supra sau sub dimensionare a stocurilor
• Cresterea calitatii serviciilor oferite clientilor

Un alt beneficiu important pe care il ofera sistemul SeniorWMS este adaptabilitatea la cerintele legislative cu privire la trasabilitatea produselor, cea mai noua reglementare in acest domeniu fiind cea anuntata de catre Comisia Europeana, prin Regulamentul de punere in aplicare nr. 931/2011, care va intra in vigoare incepand cu 1 iulie 2012. Acesta stabileste noi reguli pentru trasabilitatea alimentelor, iar sistemul WMS de la Senior Software ofera companiilor toate instrumentele necesare indeplinirii acestor cerinte: etichetarea, scanarea cu dispozitive cititoare de coduri de bare, urmarirea in timp real a miscarii marfurilor samd.

SeniorWMS acopera toate activitatile specifice depozitelor:

• Receptia marfurilor, care implica: identificarea marfurilor de la furnizori sau de la producatori, etichetarea, gruparea marfurilor pe diferite criterii, ambalare, paletizare, despachetare si reimpachetare.
• Procesarea comenzilor de la clienti si planificarea incarcarii marfurilor cu tot ceea ce presupun acestea: picking, impachetare, sortare, verificare si incarcarea marfurilor pentru livrare.
• Managamentul stocurilor in cadrul depozitului: transferurile de marfuri, asezarea in rafturi, deplasarea marfurilor in si intre depozite, inventarierea, managementul retururilor, monitorizarea si controlul activitatii angajatilor.

Acoperirea cu succes a acestor activitati se datoreaza tehnologiilor utilizate de sistemul WMS: imprimantele de coduri de bare, cititoarele de coduri de bare sau terminalele mobile wireless. Totodata, acesta automatizeaza majoritatea fluxurilor uzuale din cadrul depozitului prin implementarea unor metode de tipul: pick-by-light (semnalizare prin indicator luminos a locatiei marfurilor), voice picking sau frecvente radio.

Pentru o prezentare video a solutiei accesati www.SeniorERP.ro/WMS

Despre SeniorERP:
SeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica pentru Distributie, Productie, Servicii si Retail:
• Primul ERP din Romania disponibil SaaS
• Primul ERP din Romania disponibil in Azure – solutia cloud de la Microsoft
• Primul ERP din Romania care a incorporat cea mai noua generatie de interfata, pentru a asigura simplitate in utilizare
• Primul ERP din Romania scris complet in tehnologia .NET 4.0 – care include WCF pentru comunicatie securizata in timp real prin internet si WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clientilor
• Primul ERP din Romania care a incorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software – lider mondial in vizualizarea datelor

Despre Senior Software:
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM.
Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows Server, Web Services si .NET Framework. Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Printre clientii Senior Software se numara:
Walmark Romania, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Akzo Nobel Coatings Romania, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenti, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Dacia Plant, Gamacris Distributie, Casalco, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics etc.