Senior Software a implementat solutia CPM pentru unul dintre cei mai mari jucatori din piata de suplimente alimentare din Romania

14 martie 2017
Autor:
Senior Software

Solutia CPM de la Senior Software optimizeaza procesele decizionale ale afacerii prin planificarea si controlul performantei companiei – de la bugetare, planificare si previzionare, pana la analiza profitabilitatii, a indicatorilor cheie ai afacerii sau consolidarea financiara.

Proiectul de implementare a solutiei CPM a fost realizat de o echipa mixta Secom® si Senior Software. Fiecare etapa a proiectului a necesitat analizarea nevoii exacte, propunerea solutiei, implementarea si testarea acesteia, rezultand o colaborare excelenta intre echipele de proiect pentru a asigura rezultate optime. Ultima etapa a implementarii s-a incheiat la finalul anului 2016, iar dezvoltarea continua in functie de cerintele si nevoile Secom®.

„Nevoia de a implementa in Secom® o platforma personalizata CPM a venit ca urmare a unui proces de dezvoltare firesc. Eram intr-un punct in care ne doream o aplicatie care sa ne permita o eficientizare a exercitiilor bugetare, o mai buna capacitate de analiza si alinierea eficienta la nivel interdepartamental.

Credem ca prin dezvoltarea solutiei CPM vom eficientiza activitatile de bugetare, vom reusi sa imbunatatim controlul veniturilor si al costurilor prin sistemele de planificare si raportare si vom obtine o viziune de ansamblu asupra intregului business” a declarat Lucia Costea, Managing Partner Secom®.

Totodata, sistemul CPM a oferit echipei Secom® posibilitatea de a colecta automat date din sistemele utilizate intern si de a le transpune intr-un format unitar, usor de interpretat, intregind astfel pachetul de solutii marca Senior Software pe care Secom® le foloseste deja.

„Aceasta infrastructura software complexa formata din sistemele CPM, ERP, BI, Inventory si WMS de la Senior Software ajuta echipa Secom® sa isi imbunatateasca permanent activitatile si sa atinga un nivel ridicat de productivitate, adaptabilitate si viteza de reactie la schimbarile pietei” a declarat domnul Daniel Toma, Director General Senior Software.
Solutia CPM dezvoltata de Senior Software este o inovatie care integreaza toate fluxurile de lucru existente in companie, oferind echipei Secom® un tablou clar asupra indicatorilor de business, dar si o mai buna capacitate de prognoza.

Printre companiile care folosesc cu succes sistemul CPM de la Senior Software se numara si Porsche Romania, Prodal’94 (producatorul Stalinskaya), Cramele Halewood, Phoenix Contact, Caussade Semences Europa, Faist Mekatronic, Eldon Romania si multi altii.

Secom® este o companie romaneasca specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete. Portofoliul companiei cuprinde peste 250 de suplimente alimentare si cosmetice naturale, o mare parte unice pe piata din Romania. Produsele Secom® sunt disponibile in peste 8.000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national, precum si in cele 12 magazine proprii din Bucuresti, Brasov, Bacau, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu si Timisoara. Compania are o echipa formata din 145 de angajati si a finalizat anul 2016 cu o cifra de afaceri de 16,5 mil. de euro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram