Seminee clasice pentru locuinte cu aer retro. Afla cum sa faci alegerea perfecta pentru casa ta

Folosirea focului pentru incalzirea caselor dateaza de secole, dar surpinzator este ca, in ciuda aparitiei unor sisteme de incalzire performante si a unor aparate moderne cu surse de incalzire care nu mai necesita utilizarea focului, semineele si modurile traditionale si vechi de incalizire nu au disparut.

Modelele de seminee clasice sunt inca printre cele mai vandute, deoarece doar acestea reusesc sa confere unei case aerul familiar si cald pe care cei mai multi dintre cei care isi construiesc un astfel de sistem de incalzire il cauta.

Cu toate acestea, atat semineele, cat si cosurile de fum aferente celor pe lemne au suferit transformari spectaculoase de-a lungul anilor, insa modul in care ele functioneaza a ramas acelasi.

Semineele vechi difera de cele de astazi

De exemplu, semineele vechi nu erau captusite cu un material special in interior, ceea ce face ca deteriorarea caramidei sau a placilor de teracota din care erau facute sa fie mult mai rapida.

Exista un motiv pentru care noi componente au fost adaugate noilor modele de seminee, chiar daca ele functioneaza tot pe lemne. Siguranta trebuie sa primeze intotdeauna, iar o sursa de caldura trebuie sa asigure nu doar incalzirea casei in zilele friguroase si racoroase, dar si siguranta ca nu se va produce niciun incendiu.

Printre cele mai importante schimbari aduse semineelor clasice se numara sistemele de ventilare adaugate si imbunatatirea calitatii materialelor folosite.

De ce sa alegi un semineu intr-un model clasic?

In primul rand, un model de semineu clasic este un punct de referinta pentru orice fel de semineu pentru ca oricine are in minte imagine acestuia atunci cand isi doreste un semineu.

Atunci cand iti faci planuri pentru cumpararea unei locuinte sau pentru renovarea ei, sigur la un moment dat te vei gandi si la posibilitatea de a-ti construi un semineu in living. Spatiul este primul factor pe care trebuie sa il iei in calcul. De exemplu, pentru o camera mai mare, cum este de regula livingul unei case, ia in calcul optiunea ca semineul sa fie o sursa suplimentara de cladura si nu una principala, cu atat mai mult cu cat semineul va fi unul care va functiona pe lemne si va trebui sa iei in calcul aprovizionarea periodica cu combustibil natural.

Creeaza-ti propriul model de semineu

Ai cercetat oferta de seminee clasice, dar niciunul nu corespune dorintelor si gusturilor tale? In acest caz, iti poti crea propriul semineu, apeland la o firma profesionista ce iti poate oferi semineul visurilor tale.

Pe aici gasesti cele mai frumoase modele de seminee clasice. De peste 15 ani, compania proiecteaza si construieste seminee pentru locuinte din intreaga tara, dar si de peste hotare. Seminee-expert.ro este firma la care gasesti seminee clasice pentru locuinta ta si beneficiezi de consiliere in alegerea modelului ideal pentru tine, precum si de instalarea lui in spatiul dorit din casa.

Fie ca iti doresti un semineu pe lemne, pe bio-etanol, curent sau gaz, ai de unde alege modelul care sa se potriveasca cel mai bine in casa ta. Utilizand materiale de calitate din Romania, proiectate de profesionisti, ai garantia ca semineul ales este unul care iti incalzeste casa si iti ofera deplina siguranta.

Date de contact:

Telefon: 021 659 65 19

Email: office@seminee-expert.ro