fbpx

Seminarul Cum sa iti cresti business ul cu internetul si tehnologia

Miercuri, 14 Mai, Silkweb in parteneriat cu One-IT organizeaza un seminar gratuit despre cum sa iti cresti business-ul cu ajutorul internetului si a tehnologiei. Seminarul va avea loc la Best Western Eurohotel de la ora 17:00 si alaturi de echipele organizatorilor e asteptat un numar mare de persoane interesate de cum sa isi dezvolte afacerea prin mediul online.

In cadrul seminarului se vor discuta teme de interes major pentru oamenii de afaceri care isi ofera deja produsele sau serviciile pe internet, ori se folosesc de echipamente si tehnologii de ultima generatie pentru bunul mers al bussiness-ului detinut, insa interesante si pentru cei care vor sa se lanseze acum in mediul online. Astfel, printre subiectele majore de discutie se numara: securizarea datelor, cloud computing, aplicatii de time management si product management, instrumente gratuite pentru eficientizarea echipamentelor IT, importanta unui blog in afaceri, promovarea online, optimizarea pentru motoarele de cautare, utilizarea retelelor sociale, samd.

Asadar, sunt asteptati la eveniment toti cei care vor sa invete cum sa isi promoveze eficient afacerea in mediul online, cum sa isi fidelizeze clientii, sa isi creasca vizibilitatea pe motoarele de cautare si cei care stiu cat de necesare sunt internetul si tehnologia pentru o afacere.

Silkweb este o agentie de internet baimareana cu experienta in tot ceea ce inseamna mediu online, de la web design, la SEO, eCommerce si eMarketing. One-IT este o companie baimareana ce are ca scop dezvoltarea pietei IT si aducerea celor mai noi tehnologii la nivel local.

Acceseaza pagina evenimentului pe Facebook la aceasta adresa.

Numarul participantilor este limitat – pentru inscriere e necesara transmiterea datelor de identificare din acest formular.