fbpx

Sedinta foto pentru noua colectie Bigotti a extaziat presa si locuitorii orasului italian Positano

In luna martie, brandul Bigotti a realizat o sedinta foto pentru noua colectie masculina de primavara-vara, colectie care a reusit sa sparga barierele modei si sa acapareze atentia locuitorilor micului oras italian, Positano.
Idilicul oras italian, cu strazi inguste si peisaje de poveste, a fost asaltat de prezenta locuitorilor care au blocat traficul timp de cateva minute pentru a-i admira pe cei doi protagonisti ai sedintei foto, Michael Layr și Jakub Zelman, cat si pe splendidul model feminin al brandului Bigotti, Nicoleta Vaculov.
Echipa de protagonisti romani, cat si intreaga colectie Bigotti prezentata in cadrul sedintei foto au fost si in atentia presei locale, ziarul Positano News anuntand faptul ca “In micul oraș de pe Coasta Amalfitana se simte deja pulsul primăverii”!

Noua colectie Bigotti este lansata sub motto-ul “Lo stille non tradisce mai”

Fiind in permanenta conectat la nevoile si preferintele barbatilor moderni, brandului Bigotti a reusit sa aduca in prim-plan o colectie de primavara-vara care imbina cu stil tendintele actuale cu reperele clasice ale elegantei masculine.

Colectia de primavara-vara 2016 raspunde nevoilor transpuse de domnii moderni prin diversitatea si bivalenta dintre contemporan si clasic, astfel incat se da frau liber purtarii acelor outfituri nonconforminste care starnesc admiratia tuturor celor din jur.

“Lo stille non tradisce mai” este motto-ul care surprinde identitatea barbatului modern si stilul inconfundabil asociat adevaratilor gentlemen.
Sedinta foto in care au fost promovate tinutele vestimentare regasite in noua colectie Bigotti a anului 2016 a avut la baza scenariul unei vieti moderne, brodat pe motivul unei relatii amoroase capricioase.

“La Dolce Vita” este conceptul care a influentat din punct de vedere cromatic noua colectie de primavara-vara a brandului masculin Bigotti. Astfel, in cea mai recenta gama de tinute vestimentare barbatesti, Bigotti aduce culori pastelate precum fructe de padure, galben, menta, fistic, alb, bej sau tonuri mediteraneene.

Sacourile barbatesti cu croieli stricte, camasile cu imprimeuri florale, pantalonii Chino, modelele de pantofi clasici sau casual, sunt doar cateva dintre articolele vestimentare cu ajutorul carora se obtin acele tinute vestimentare ce contribuie la alcatuirea unui imagini masculine elaborate si fresh.

Practic, colectia “Lo stille non tradisce mai” are un mesaj puternic pentru clienti, acesta putand fi tradus prin ideea ca “Alegand Bigotti, stilul nu te va trada niciodata!”

Inca o data, designerii brandului Bigotti au demonstrat ca pot crea tinute vestimentare care sa imbine stilul elegant cu unul mai indraznet, iar acest lucru nu poate reprezenta decat un proces de evolutie in lumea modei masculine contemporane.