fbpx

SECRETELE UNUI MACHIAJ POTRIVIT PENTRU SARBATORILE DE IARNA

Machiajul poate fi pata de culoare din tinuta Dvs. ! Daca sunteti imbracata intr-o culoare neutra, va puteti juca cu o gama de culori mai larga, insa daca sunteti imbracata deja intr-o culoare mai aprinsa, rezuma-ti-va la un machiaj, cat mai simplu si in culori cat mai naturale.
Make-up artistii Essenza va dau cateva ponturi, pentru obtinerea unui machiaj de sarbatori, care va va ajuta sa nu treceti neobservate.

1. Inaintea de aplicarea bazei, spalati-va fata cu apa calda, demachiati tenul cu o lotiune tonica si apoi masati-l cu o crema hidratanta.
2. Daca va frecati pe fata, cu gheata timp de 5-10 min. inainte de aplicarea machiajului, acesta va rezista mai mult.
3. Fondul de ten light va ajuta, sa acoperiti defectele si sa scoateti in evidenta buzele si ochii, de asemenea, va tine machiajul proaspat, pe tot parcursul evenimentului.
4. Produsele care dau luminozitate pielii sunt excelente, in a masca imperfectiuni ale tenului, precum si cearcanele si va confera o stralucire. Anticearcanul se aplica prin masarea acestuia si va fi cu un ton mai deschis, la culoare, decat fondul de ten.
5. Pudra se aplica numai in zonele unde va luceste fata si anume zonele mai grase ale fetei ; fruntea, nasul si barbia.
6. Blush-ul se poate aplica in mai multe moduri, in functie de forma fetei. Pentru a subtia forma fetei, se aplica de la jumatatea obrazului spre ureche iar pentru a rotunji forma fetei, se aplica cu miscari circulare pe obraz.
7. Rujurile maro-perlat, roz stins si bej arata elegant si subtil in acelasi timp si sunt potrivite pentru orice moment al zilei.
8. Creioanele aurii, argintii sau bronz confera, instant o tenta festiva a machiajului Dvs. Creioanele de ochi de culoare alba, roz si bleu tind sa dea un aspect luminos ochilor. Pentru a fixa conturul trasat cu creion, puteti aplica un fard in aceeasi nuanta.
9. Machiajul ochilor difera, de la culoarea ochilor, la forma acestora si pana la tinuta pe care o purtati in acel moment. Machiajul Smokey-Eyes, un machiaj in trend, este perfect pentru orice eveniment, acesta confera un look senzual si glamour. Traditionalul machiaj Smokey s-a transformat intr-unul mai delicat, la care s-au adaugat nuante de caramel si auriu.
10. Pentru un aspect casual dar rafinat, puteti intinde culoarea de pe zona pleoapei pana spre spranceana. Pe arcada, in coltul interior al ochilor, veti folosi o nuanta foarte deschisa, pentru luminozitate. Pentru a da impresia de micsorare a ochiului, puteti trasa pe pleoapa superioara o linie-contur, cu un tus de ochi, negru. Pentru a da impresia de marire a ochiului, trasati pe pleoapa inferioara in interiorul ochiului, o linie contur cu un dermatograf negru.
11. Accentuarea formei perfecte a sprancenelor poate fi obtinuta printr-un machiaj al acestei zone. Pentru asta, puteti folosi un creion special conceput, pentru aceasta zona, care are rolul de acoperire necesara, de a corecta forma sprancenelor si a echilibra fizionomia fetei. Puteti vorbi de un machiaj echilibrat si finisat, atunci cand sprancenele vor fi bine definite.
www.essenzaclub.ro
http://www.facebook.com/pages/Essenza-Club/183539575025519