fbpx

Se lanseaza agentia de turism Romanian Maple Tours – Romania poate fi vizitata in siguranta chiar si in perioada pandemiei.

Se lanseaza Romanian Maple Tours, agentia de tursim care organizeaza tururi private prin Romania cu grupuri mici in deplina siguranta, chiar si in perioada pandemiei.

Pentru ca avem o tara frumoasa, plina de obiective turistice impresionante si zone care merita intr-adevar vizitate, putem spune ca suntem cu adevarat norocosi.  Tot din dragoste si mandrie pentru Romania a luat nastere si Romanian Maple Tours, agentia de turism ce ofera excursii personalizate si starneste interesul romanilor de a descoperi si redescoperi adevaratele frumuseti ale Romaniei.

Desi traversam o perioada destul de dificila si ni se impun o multime de restrictii, agentia de turism Romanian Maple Tours ne anunta ca putem explora in continuare cele mai uimitoare circuite turistice ale Romaniei. Cum? Prin intermediul tururilor private. In prezent, acestea reprezinta una dintre cele mai sigure metode de a calatori in perioada pandemiei.

Care sunt avantajele unui tur privat in pandemie?

Turul privat este gandit si organizat astfel incat turistul sa se bucure pe deplin de experienta, sa se relaxeze, sa experimenteze locuri si obiceiuri inedite, dar mai ales sa fie in siguranta. Mai mult decat atat, Romanian Maple Tours ofera posibilitatea turistilor de a folosi voucherele de vacanta pentru orice serviciu.

  • Un tur privat este format doar din persoane apropiate (prieteni, familie), ceea ce inseamna ca nu vei intra in contact direct cu persoane straine. Mai mult de atat, atentia ghidului este focusata doar asupra ta si beneficiezi in totalitate de cele mai interesante informatii turistice.
  • Intreg itinerariul, dar si activitatile desfasurate sunt adaptate in functie de nevoile sau cerintele grupului;
  • Transportul este asigurat de la domiciliul turistului pana la cazare, cat si inapoi.

Practic, nu mai esti nevoit sa conduci ore in sir spre destinatia mult visata. Prin intermediul turului privat beneficiezi de transport si te poti relaxa pe bancheta din spate in timp ce admiri peisajele de vis.

Tururile private organizate de Romanian Maple Tours pun nevoile, dorintele si siguranta turistilor pe primul plan. Astfel, fiecare tur se poate personaliza pentru ca in final, experienta sa fie una unica.

Cele mai impresionante tururi organizate de Romanian Maple Tours

  • Tur pentru familie – Ce poate fi mai frumos decat sa vizitezi cele mai uimitoare zone ale Romaniei alaturi de cei dragi? Daca iti doresti sa calatoresti in siguranta, sa ai alaturi un ghid profesionist, atestat in domeniu, care sa iti dezvaluie cele mai fascinante circuite ale Romaniei pe care le poti experimenta alaturi de familie, cu siguranta Romanian Maple Tours este alegerea inspirata.
  • Tur Transfagarasan – Nimic nu se compara cu privelistea oferita de cel mai spectaculos drum din intreaga lume – Transfagarasan. Prin intermediul acestui tur privat de o zi, se pot vizita: Manastirea Curtea de Arges, Barajul Vidraru, Cetatea Poienari a lui Vlad Tepes si Lacul Balea.
  • Tur Transilvania – Traditii, obiceiuri impresionante si obiective turistice cu o istorie uluitoare, toate vor putea fi descoperite in 7 zile prin intermediul unui tur de Transilvania. Turul include castele, sate sasesti, biserici fortificate, orase medievale si obiective turistice UNESCO.
  • Tur pietonal Bucuresti – Chiar daca locuiesti in Bucuresti, asta nu inseamna ca nu poti privi capitala dintr-o alta perspectiva. Evadeaza din monotonia cotidiana si bucura-te de frumusetile orasului tau! Calitatea de turist in compania unui ghid profesionist iti ofera posibilitatea de a afla informatii despre istoria orasului, arhitectura, viata societatii sub diferite regimuri, explicatia legendelor si evolutia orasului de-a lungul veacurilor.

Prin intermediul tururilor private organizate de Romanian Maple Tours ai ocazia sa parcurgi o impresionanta calatorie in timp prin Romania, bazata pe profesionalism si in perfecta siguranta!