Se fac angajari la Rich Girls inca din timpul facultatii incepand din aceasta toamna

Job in videochat in perioada studentiei

Studioul de videochat Rich Girls din Bucuresti a lansat in urma cu scurt timp anuntul potrivit caruia tinerele interesate de un job in domeniu pot candida odata cu depunerea dosarului la facultate. Este al doilea cel mai mare val de angajari in videochat dupa o vara plina de interviuri, afirma Managementul Rich Girls Studios.

Capitala este polul angajarilor in videochat. Peste un sfert dintre candidatele care aplica la Rich Girls urmeaza studii superioare la facultatile private si de stat.

Capitala este luata cu asalt an de an de tinerele care cauta aici noi oportunitati de studii si cariera in videochat, dupa cum arata cele mai recente statistici oferite de Rich Girls Studios. Cel mai popular si transparent studio de videochat – in opinia multora dintre candidate – a facut in scurt timp anuntul cu privire la un nou val de angajari ce va avea startul in aceasta toamna, mai precis in perioada septembrie – octombrie.

Am pus la punct toate detaliile pentru ca tinerele interesate sa urmeze un program de studii in Bucuresti sa nu aiba grija cazarii, asa cum se intampla de cele mai multe ori. Cele care isi doresc sa colaboreze cu noi beneficiaza de cazare gratuita pana ce vor incepe sa castige suficient de mult incat sa isi poata acoperi singure costurile unei chirii. In plus, le oferim acestora program flexibil, pentru a-si putea onora prezenta la cursurile de la facultate, dar si un salariu fix garantat de 5000 de lei, pentru a-si acoperi taxele de studiu solicitate la inceputul anului universitar”, a declarat Managementul studioului Rich Girls.

La acest moment, Rich Girls se numara printre numeroasele studiouri de videochat din Bucuresti care colaboreaza cu studente, mai bine de jumatate dintre acestea reusind sa obtina si diploma de absolvire concomitent cu activitatea de model. Potrivit lui Stefan I., Senior HR la Rich Girls inca din 2015, “multe dintre modelele noastre sunt absolvente de studii superioare si colaborarea cu studioul Rich a debutat inca din primul lor an de studii. Daca pentru cele din Bucuresti a fost mai usoara acomodarea, ganditi-va ca nu la fel de usoara a fost si pentru cele din Iasi, Bacau, Vaslui etc. Dar dincolo de acomodarea cu arealul, transportul, colectivul echipa noastra si-a dorit sa le faca mai usoara aceasta trecere. Toate au beneficiat in timpul si dupa perioada de proba de cazare gratuita si orice au avut nevoie, inclusiv bonusuri, flexibilitate si servicii de beauty profesionale oferite 100% gratuit. Pe scurt, le-am sprijinit sa isi poata continua atat studiile, cat si cariera de model, iar rezultatul ne bucura enorm. Este o realizare pentru ele, in primul rand, dar indirect si pentru noi, colectivul de la Rich Girls.”

Studentia si cariera in videochatConditiile pe care candidatele trebuie sa le intruneasca pentru a colabora cu acest studio de videochat sunt minime, insa extrem de stricte. Acestea trebuie sa fi implinit varsta de 18 ani, sa aiba un aspect fizic placut si sa dea dovada de seriozitate si determinare. Experienta si studiile superioare constituie un avantaj, insa nu o conditie pentru a primi un astfel de job. In functie de programul ales si numarul de ore lucrate in turele de zi sau de noapte, veniturile modelelor de videochat incep de la 5000 de lei si pot ajunge si la 10.000 de dolari chiar din primele luni de activitate, fapt rar intalnit la tinerele care inca nu si-au finalizat studiile.

Pentru a le sprijini pe durata programelor de studiu, Rich Girls le ofera modelelor facilitati de tipul serviciilor gratuite de beauty, la care acestea au acces chiar in incinta studioului. Astfel, isi pot directiona castigurile spre obiectivele personale, costurile acestora fiind suportate exclusiv de Rich Girls. Dupa finalizarea studiilor superioare, modelele pot alege sa isi continue cariera in cadrul studioului sau sa se reprofileze fara restrictii din partea acestuia.

Despre Rich Girls Studios:

Rich Girls Studios este unul dintre primele studiouri de videochat infiintate in Bucuresti si unul dintre cele mai cunoscute la nivel mondial. In cele aproape doua decenii de existenta in domeniu, Rich Girls a obtinut numeroase premii la festivalurile dedicate industriei de videochat.

Telefon:
(+40) 746 10 10 20
(+40) 722 10 10 20
(+40) 786 10 10 20
E-mail:

contact@richgirls-studio.ro
hr@richgirls-studio.ro