Se apropie evenimentul mult așteptat? Tu ce alegi: cravată sau papion?

www.dovani.ro

Cel mai bun prieten tocmai te-a ales cavaler de onoare la nunta sa? Ei bine, atunci e timpul să te apuci de pregătiri pentru cel mai important eveniment din viața acestuia. Dacă tunsoarea este un detaliu pe care îl poți rezolva chiar și în ziua evenimentului cu pricina, alegerea costumului perfect și a acelor accesorii care să te pună în evidență sunt decizii care trebuie să se bucure de toată atenția ta.

Și cine spune că bărbații nu pot întâmpina dileme vestimentare? Într-adevăr, probând în fața oglinzii costumul recent achiziționat pentru această ocazie specială, realizezi că o cravată sau un papion sunt accesoriile asupra cărora trebuie să te concentrezi de acum încolo.

www.dovani.ro

Alegerea accesoriilor te pune în dificultate? Află ce trebuie să faci pentru a lua decizia corectă!

O ținută bărbătească elegantă, care să emane rafinament, nu poate fi compusă doar dintr-un model sofisticat de costum, alături de o cămașă bine croită și de o pereche de pantofi moderni.

Diferența dintre un bărbat rafinat și unul care nu se remarcă prin nimic deosebit este atenția la detalii, sau mai bine zis atenția la accesoriile cele mai importante într-o astfel de vestimentație. Pentru a te putea hotărî dacă ținuta aleasă este completată mai bine de o cravată sau de un papion, trebuie să analizezi cu atenție piesele de îmbrăcăminte pe care le vei purta:

  • Te-ai decis asupra unei cămăși cu pliuri în partea frontală?

Dacă ești de părere că o astfel de cămașă, cu pliuri în față, te avantajează cel mai bine, atunci decizia cu privire la accesoriile potrivite este una pe cât se poate de simplă. Întrucât pliurile reprezintă un accent al design-ului cămășii, menit să fie evidențiat, o cravată nu ar reuși decât să le acopere.

Din acest motiv, singurul accesoriu care poate să completeze pe deplin acest articol vestimentar este papionul. Nu uita, însă, să optezi pentru un papion într-o nuanță neutră.

  • Evenimentul impune purtarea unui frac?

Prezența unui frac implică un eveniment destul de formal, motiv pentru care nu ai cum să dai greș cu alegerea unui papion. Totuși, dacă nu ești foarte sigur cu privire la cadrul ceremoniei, atunci poți cu ușurință să optezi și pentru o cravată elegantă. Important în acest caz este să te hotărăști în privința unui cravate simple, pe care să o asortezi cu o batistă potrivită.

În mod cert, combinația dintre un frac, o cravată elegantă și o batistă asortată va întoarce privirile tuturor asupra ta.

  • Ce se potrivește mai bine alături de un costum?

În situația în care fracul nu este totuși pe gustul tău, trebuie să știi că o cravată câștigă în defavoarea papionului în ceea ce privește accesorizarea costumelor. Astfel, îndreaptă-ți toată atenția asupra acelei cravate care să se potrivească cel mai bine ținutei tale. Nu fi reticent în experimentarea unor nuanțe îndrăznețe sau a unor imprimeuri care ies în evidență.

De exemplu, pe www.dovani.ro, ai ocazia de a alege dintr-o gamă diversificată și complexă atât de papioane, cât și de cravate. Indiferent de tipul de costum ales, în mod definitoriu pe acest site vei găsi accesoriul ideal. Învață să acorzi atât timp, cât și atenția necesară accesoriilor, întrucât acestea îți oferă o mână de ajutor în valorificarea ținutei pe care o porți.