Scurtatura – soluție de navigație gratuita pe smartphone uri

Să nu mai pierdem timpul și să vă spunem povestea (sperăm că nu de adormit) Scurtăturii. La început a fost AntaresNav, firma de origine maghiară care a dat naștere software-ului. Va să zică, aplicația, pe numele ei unguresc Egérút, este născută și crescută în Ungaria. Aflată în stare de deplină dezvoltare, aplicația s-a instalat comod și în România, având drept gazdă firma Micromapper.

Folosirea sistematică a forțelor proprii în domeniul hărților, activitate desfășurată pe parcursul celor aproape 12 ani de la înființare, a avut drept rezultat conceperea unei hărți a României care însumează peste 220.000 de kilometri de străzi și peste 1.000.000 de adrese poștale. Această hartă completă și actuală, botezată de noi MapData, este încorporată în Scurtătura, iar pe baza ei veți avea oportunitatea de a dirija mersul mașinii până la numele și numărul străzii (de exemplu, strada Nicolae Titulescu, numărul 117…da, aceasta este adresa sediului nostru).

Ne încredem în puterea acestui element de noutate, și anume selectarea adresei precise, corecte și integrale, precum și în alte foloase mai mari pe care le obțineți întrebuințând Scurtătura: câștigați timp (de fapt, nu câștigați, ci meritați timp…timp pentru voi), nu este nevoie să depuneți nici cel mai mic efort în ceea ce privește actualizarea (întrucât aceasta se va realiza automat), o veți avea întotdeauna la îndemână (la fel ca smartphone-ul care nu vă lipsește în nici un moment din zi și din noapte), veți călători zilnic pe trasee unice (căci vă va direcționa în așa fel încât să evitați ambuteiajele produse de diverse evenimente, în timp real), o să apărați mediul ambiant (fiind o tehnolgie verde) și…de fapt, vă lăsăm pe voi să descoperiți celelalte favoruri. Pe gratis!