fbpx

Sculpturi de nunta exact cum vrei tu!

Daca ai vazut peste tot numai inimioare ca si decoratiuni pentru nunta asta e vina celor care au solicitat asa ceva. Poti face niste sculpturi din gheata pentru nunta absolut originale. Artistii abia asteapta sa-si puna creativitatea la lucru si sa faca ceva deosebit pentru tine si petrecerea ta. Tot ce trebuie sa faci este sa le asculti parerea sa le vizualizezi portofoliul si sa le explici ca vrei niste sculpturi gheata deosebite, fara lebede, inimioare si cupidoni.

Poti avea o petrecere de nunta absolut originala daca stii ce sa ceri si cui sa ceri niste lucruri interesante si pe care nu le face toata lumea. Important e sa gandesti diferit si sa actionezi diferit pentru a avea o nunta la care toti sa participe cu drag si nu din obligatie. Artistii au o imaginatie foarte bogata si pot sa realizeze sculpturi gheata de diferite marimi, forme, pe care sa le puteti personaliza in functie de tematica evenimentului.

Fa din petrecerea ta ceva ce toti isi vor aminti peste ani. Comanda niste sculpturi deosebite din gheata si impresioneaza prin originalitate!